Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Na most mi legyen? "Elvesztett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mi legyen? "Elvesztett" bogyó, de nincs belőle több?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eddig a gyengébb, alacsonyabb hormontartalmú gyógyszert szedtem, ebből ez az utolsó levelem. Már megvettem a következő 3 havi adagot, ez viszont már a 30 mikrogramos verzió. Sajnos tegnap este, amikor be akartam venni a tegnapi adagot, elejtettem, és hiába vadásztam rá az egész szobában, nem találtam meg. :/ Bevettem egy másikat, de így nem lesz meg a 21 adag, csak 20. Szerintetek utolsónak vegyek be már a 30-as adagból vagy mi legyen? Teljes rémálom, amikor volt tartalék levelem, sose történt ilyesmi, csak most. :/
2013. márc. 21. 09:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az orvos. Valszeg semmi gond nem lesz amúgy: egyszerű kihagyott tabletta esete. De erről az orvost kérdezd meg!
2013. márc. 21. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!