Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye így nem eshetek teherbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye így nem eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek,éss mellette hüvelykrémet is használunk.Ha a barátom belém élvez,ugye szinte lehetetlen hogy teherbe essek? 17/L
2009. szept. 16. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
attól függ,hogy mióta szeded a foggátlót! szedéstől számítva minimum 1 hónap mire hatni kezd.
2009. szept. 16. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
ezt komolyan kérdezed? szerinted minek szeded a fogamzásgátlót vagy mire való az? tisztában vagy vele?
2009. szept. 16. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

hmmm....te beteg vagy :D

ha foggátlót szedsz, nemkell másmilyen védekezést alkalmaznod. azért van a foggátló, h ne ess teherbe. ha rendesen szeded, nem leszel terhes. nemkell a krém, minek nehezíted meg a dolgotokat? teljesen felesleges

2009. szept. 16. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
ha hüvelykrémet a szádba nyomod a fogamzásgátló tablettát meg a hüvelyedbe és még pasival is szexelsz, akkor teherbe eshetsz
2009. szept. 16. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Kéne egy új kategória az oldalra:

Lehetek terhes,ha...? címen. Bár gyanítom,nem lenne túl népszerű a "felvilágosult" emberek körében. :D

2009. szept. 16. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Amikor én voltam tini, akkor ezek a kérdések a Bravo című újság, szerelem, szex, gyengédség rovatában tűntek fel. Inkább kérdezd meg, ha kételyeid vannak.

Nagyon kicsi a valószinűsége, hogy teherbe esel tabletta mellett, ha rendszeresen, több hónapja már szeded a fogamzásgátlót. Azt hiszem ebben az esetben a védelem 99,9%-os.

2009. szept. 16. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Off: Felpontoztam mindenkit, mert látom a jó és építő válaszok ellenére mindenki csak 50-60%os hasznos volt xD (H)

A válasz: fölösleges az egyik. Jelen esetben a hüvelykrém!!! Ha már több mint 1 hónapja szeded a gyógyszert, akkor védett vagy!!! Ha kevesebb mint 1 hónap, és már belédélvezett, akkor várd meg a mensid, mert elvileg akkor is védett vagy a krém által.

Fölösleges pénzkidobás a krém.

Én másfél éve szedek tabit, és napi 2-3 alkalommal szeretkezünk még a gy.szünetben is. Ez erre való. Ne izgulj fölösen.

L/22

2009. szept. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!