Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez (ek) lehet a Yasminelle-től?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez (ek) lehet a Yasminelle-től?

Figyelt kérdés
ma kezdtem a 2. levelet. És megnőttem a melleim is, 75B-ről Cre. (igaz, a B már épphogy jó volt, de már igazán kicsi) Ill. nekem mindig is 6-7 napos volt a menstruációm, abból 1.nap alig, 2-3 erős és csökkent. És most 1,5 napig meghaltam úgy fájt a hasam (eddig is így volt, hogy fájt) de 3napig volt meg. Ja és attól félek, hogy elhízok majd tőle, ha így nőnek a melleim, vagy a 2 ütheti egymást?
2009. szept. 16. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

igen, sok esély van rá h a tabitől nőtt meg a melled, és igen, lehet h hízni is fogsz.

sokszor hallottam h a yasminelle-től híztak és nőtt a mellük.

és igen, a tabitől rövidebb lesz a menzeszed, ha eddig 6-7 napos volt, akkor most simán lehet csak 3 napos.

a görcsökről nemigazán tudok nyilatkozni, állítólag a tabitól ezek elmúlnak. de nekem sem múltak el teljesen, csak enyhültek. de csak később, nem rögtön az első menzesznél.

2009. szept. 16. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy évig szedtem ezt a fogamzásgátlót.

Nekem nem nőttek a melleim, de nem is híztam tőle, pedig elég hajlamos vagyok a hízásra.

A menstruációm nekem is leredukálódott 5-7 napról 3-4 napra, de ez természetes, megkérdeztem a nőgyógyászom, és ő is azt mondta, hogy attól van mert elvékonyodik a méhnyálkahártya, és ez kisebb mértékű vérzést eredményez.

Azonban nem fájt a hasam egyáltalán a pre-menstruációs időszakban, mondjuk nekem sohasem voltak ilyen jellegű problémáim.

Azonban ez mindez bizonyítja, hogy nagyon eltérő az emberek szervezete, szóval valószínű, hogy a fogamzásgátlótól vannak ilyen panaszaid.

2009. szept. 16. 18:13
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem mindig is fájt a hasam mikor megvolt. De talán most enyhült. :) (sok prbóbálkozás után találtam rá gyógyszert:) ) Köszönöm a válaszokat.
2009. szept. 17. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!