Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha fogamzásgátlót szedek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

D'a kérdése:

Ha fogamzásgátlót szedek az nem befolyásolja a terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
4.heti levelemet "fogyasztottam el" az utolsó 1-2hétben 1 szem gyógyszert még 12órán is túl vettem be.. olyan 1-2órát késtem vele. pénteken vettem be az utolsó gyógyszert. (máskor vagy megjött előző nap vagy aznap vagy 1-2 nappal később) most hétfő van és még mindig nem jött meg. (van aki szerint híztam és a melleim is megnőttek) de mostanában többet is eszek de még a gyógyszer kimaradás előtt kezdtem el többet enni. gyógyszer hatásai is lehet? vagy terhesség? tesztet nem zavarja be a gyógyszer?

2013. márc. 18. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. A terhességi teszt a HCG koncentrációt méri. A fogamzásgátló szintetikus ösztrogént és progeszteront tartalmaz.
2013. márc. 18. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
1-2óra nem számít és az első 2 hónapban nem hízol és a melled sem nő meg...ez csak bebeszélés
2013. márc. 18. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

hát a terhesség nem ilyen, kiakadok a sok hülyeségtől

a fogamzásgátlótól fogsz hízni tetszik nem tetszik, mivel mindenki másként reagál a gyógyszerre, ezért ez sem egyforma mindenkinél N

2013. márc. 18. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!