Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy terhes vagyok, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy terhes vagyok, és az apjával most már nem vagyok együtt. Mit csináljak? Kb 2 hetes lehetek. Elvetetni nem akarom mert nem lenne szívem hozzá. Akivel most együtt vagyok lehet megértené ezt, de nem tudom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szüleimnek sem tudom hogy mondjam meg. Szeretném ha megmaradna de lehet ha így lenne akkor egyedül kéne felnevelnem azt meg nem szeretném mert nem olyan a hátterem hogy ez menne. Mit tegyek? Nagyon jó lenne ha tudnátok tanácsokat adni. /18/
2013. márc. 16. 12:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy segítettél :)
2013. márc. 16. 13:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Volt itt a Gyk-en(is) olyan eset , hogy bánta a lány , hogy fiatalon abortált. És meddő lett. Mivel szeretnéd a babát, rendszeres kontrollra is járnod kell! Igy nem titkolhatod a terhességet. Az idelyét meg ki leiet matekolni. A barátodnak meg komkrétan tudni kell:

-terhes vagy,

-megtartod,

-és lesz tőled saját gyermeke.

2013. márc. 16. 13:29
 13/18 A kérdező kommentje:
És azt is ki lehet matekolni hogy nehogy azt higyék hogy mástol van,szoval értitek hogy azt higgyék hogy a mostani páromtol van? vagy ezt nem lehet már eltitkolni?
2013. márc. 16. 13:35
 14/18 A kérdező kommentje:
És az gond hogy szedtem közbe fogamzásgátlót?
2013. márc. 16. 13:47
 15/18 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy terhes vagyok"

Nem kéne előbb elslattyognod egy boltba, venned egy tesztet, s megbizonyosodnod a dologról, mielőtt még nagyon belemerülnél a tervezgetésbe?

Ajánlom!

2013. márc. 16. 14:06
 16/18 anonim ***** válasza:
te hülye vagy? ember kapj már az agyadhoz, ilyen a mesébe sincs. remélem nem vagy terhes. amúgy az a minimum hogy csinálj már egy nyamvadt tesztet!
2013. márc. 16. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:

egyébként a két hetes terhesség meg azt jelenti, hogy épp most fogan meg a gyerek. amikor a menses elmaradásáról beszélünk, az egy négy hetes terhesség már.

amit nem értek a sztoriban: te 18 vagy, gondolom a pasid sem sokkal több nálad. 2 hete sem vagytok együtt, hacsak nem aznap jöttél vele össze, mikor lefeküdtél az exeddel is.

egy húsz éves gyerek 10 nap együtt járás után miért vállalná más gyerekét? sztem hanyatt-homlok menekülni fog, ha van esze

2013. márc. 25. 10:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Add be az új pasidnak, hogy tőle vagy terhes!
2013. márc. 29. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!