Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy terhes vagyok, és az apjával most már nem vagyok együtt. Mit csináljak? Kb 2 hetes lehetek. Elvetetni nem akarom mert nem lenne szívem hozzá. Akivel most együtt vagyok lehet megértené ezt, de nem tudom. Mit csináljak?
Volt itt a Gyk-en(is) olyan eset , hogy bánta a lány , hogy fiatalon abortált. És meddő lett. Mivel szeretnéd a babát, rendszeres kontrollra is járnod kell! Igy nem titkolhatod a terhességet. Az idelyét meg ki leiet matekolni. A barátodnak meg komkrétan tudni kell:
-terhes vagy,
-megtartod,
-és lesz tőled saját gyermeke.
"Lehet hogy terhes vagyok"
Nem kéne előbb elslattyognod egy boltba, venned egy tesztet, s megbizonyosodnod a dologról, mielőtt még nagyon belemerülnél a tervezgetésbe?
Ajánlom!
egyébként a két hetes terhesség meg azt jelenti, hogy épp most fogan meg a gyerek. amikor a menses elmaradásáról beszélünk, az egy négy hetes terhesség már.
amit nem értek a sztoriban: te 18 vagy, gondolom a pasid sem sokkal több nálad. 2 hete sem vagytok együtt, hacsak nem aznap jöttél vele össze, mikor lefeküdtél az exeddel is.
egy húsz éves gyerek 10 nap együtt járás után miért vállalná más gyerekét? sztem hanyatt-homlok menekülni fog, ha van esze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!