Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyásznál első "látogatáskor" beengednek a barátnőmmel? Bővebben lent.
nézd, lehet, hogy beenged, lehet, hogy nem... orvos helyében én nem engednélek be, sztem ez ebben a formában nem etikus.
Ez a dolog rá meg az orvosára vonatkozik. Nagyon sajnálom, ha traumás élménye volt, a nőgyógyászati vizsgálat még sokadjára sem a kellemesebb programok közé tartozik, dehát ezt meg kell csinálnia, mert 20 éves létére egyedül kell elintéznie az ilyesmit.
Valószínűleg a jelenléted lehet megnyugtató a számára, de szerintem bőven elég, ha a váróig kíséred, és nem nézed végig, ahogy a székbe ülve beleturkál a doki, aztán meg a mellvizsgálat... Szóval az odáig oké, hogy mellette vagy, de ezt a félelmét le kéne küzdenie, mert az orvos nem mumus, hanem segítség.
Az orvost kérdezd meg, valószínűleg el fog utasítani, amit szerintem helyesen is tesz. A barátnődnek meg kell bíznia az orvosában, csak így lehet egyáltalán megvizsgálni. Szóval előtte egy kis beszélgetés, és már jöhetnek is a hideg műszerek! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!