Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elfelejtettem bevenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyuszika1222 kérdése:

Elfelejtettem bevenni a tabit. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap este elfelejtettem be venni a fogamzásgátlóm. Minden este 6kor szoktam bevenni, de elfelejtettem és reggel 6kor vettem be, tehát el telt a 12óra. De utoljára szombaton feküdtem le a barátommal. És a 3.hétben vagyok (ez az utolsó tabletta volt )

Akkor ugye nem gáz hogy ilyen későn vettem be a gyógyszert?

Mert most jön a 7napos gyógyszer szünetem. Akkor nem is leszek ez idő alatt védett? segítsetek !

2013. márc. 12. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2013. márc. 12. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ettől még lehetsz védett DE 1. inkább használjatok gumit

2. nem mindegy? ha megvan úgysincs aktus...vagy igen? :O

2013. márc. 12. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:
hát igazából ugye a 3. napon szokott megjönni. és úgy gondoltam hogy ugye ma kezdem a 7 napos szünetet. és azért kérdeztem hogy abba a 3napban nem-e vagyok védett.
2013. márc. 12. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a "tabi" papírjára rá van írva, mi a teendő ilyenkor.
2013. márc. 12. 16:06
 5/5 A kérdező kommentje:
igen rá van írva, de viszont azt írja hogy kezdjem el az új csomagot.. és ne tartsak szünetet. amit feleslegesnek tartok, mert szombaton szexeltem utoljára és akkor igazából nem is kell védeni-e.
2013. márc. 12. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!