Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez a terhesség jele lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a terhesség jele lehet?

Figyelt kérdés
Gumival együtt voltunk a párommal de előváladék belém jött.Sosem volt ebből gond,hogy én teherbe essek már csináltuk igy többször is. Ennek két hete.Utána megjött normálisan,de menszesz után egy nappal hányinger,szédülés,erőtlen lettem,a vércukrom is lement,mindez két napja tart. Egész éjszaka fájt az alhasam is. Lehet hogy baba lesz?
2013. márc. 12. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha megjött a menszeszed nem lesz baba normális esetben. Neked nem szokott menszesz alatt fájni a hasad, hányingered lenni, nem szoktál szédülni, idegesebb lenni meg kinél mi ?

Ha eddig ezek nem voltak, hát most vannak . No para !

2013. márc. 12. 10:06
 2/4 canadafan ***** válasza:
Hát azért ne vegyél rá mérget. Van olyan, hogy valakinek megjön és mégis terhes. Ha nem akarsz idegeskedni csinálj egy tesztet!
2013. márc. 12. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:

nem vagy az

örülök, hogy sokan mondják, persze lehetsz a menstruáció mellett terhes, van ilyen, tudom miről beszélek

de nem ilyen, arról nem beszélve nem így jelentkezik

inkább figyelj magadra, mert teljesen másról van szó

ja van anyukád mi lenne beszélnél vele, hidd el a fejed a helyén fog maradni N

2013. márc. 12. 11:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Jövőhéten tervezünk anyukámmal együtt elmenni a nőgyogyihoz,akármi is legyen ez biztos nem normális.:s
2013. márc. 12. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!