Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Barátnöm Rigesoft-ot vett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnöm Rigesoft-ot vett be, jolessz? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap este 19:00 fele szexeltünk, de hamarabb elemntem, ovszerbe, de a barátnöm még akarta egy kicsit, és csináltuk tovább, de lejebb lankadtam a végére, és mikor kivettem bentmaradt a gumi, és kissé kifolyhatott, nem voltam benne biztos de a barátnöm azt mondta az van ott, paráztunk, igy hát ma vettem Rigesoft-ot. 16 évesek vagyunk, a gyogyszerész joarc volt, ideadta. Hajnal fél 2 kor fogja bevenni a másik kapszulát mert 12 ora eltérés kell. Szerintetek nem lesz baj? esetleg mellékhatások?

2013. márc. 11. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszer én is vettem be ilyen esemény utánit, nálam minden rendben volt. De ez egyén függő..valakinél lépnek fel mellékhatások, erről nincs tapasztalatom..de gondolom ha súlyosabb akkor doki..
2013. márc. 11. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
én is vettem már be kétszer Rigesoftot, semmi gond nem volt. az elsőnél a szokott időben jött meg a menzeszem, a másodiknál 6-7 napra rá...
2013. márc. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!