Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elonedvtol terhes lehetek? Hany szazalek ra az esely?
ha százalékokat akarsz menny egy kaszinóba... majd anyukádnak azt mondod h bocsi csak 5% volt rá az esély? vagy ha megtartanád akk a gyereknek, h bocsi, csak ki akartam back-kelni a védekezést...
ne légy felelőtlen. védekezz
Persze. Ha nem is olyan mennyiségben, de tartalmaz ondósejteket. A biológia -mint tudjuk - nem matematika, hogy érdemes legyen valószínűséget számolni. Matematikailag elenyésző a valószínűsége annak, hogy -pl-egy db életképes ondósejt egymagában célba érjen. Biológiailag ezt hívják 100%-ig megtermékenyítésnek.:-))
Védekezés!!! Gyógyszer, óvszer stb.
Lehetsz bizony!
Sajnos egyszer tizenévesen én is terhes lettem az előváladéktól,abortusz lett a vége:-(.
Akkor megfogadtam,ha még egyszer terhes leszek,megtartom.
Én még mindig azt mondom,saját kárán tanul az ember:-(
És ez így van.Onnantól kezdve fog.gátlót szedek,szedtem.
Szóval védekezz,minimum óvszerrel,ha nem akarsz teherbe esni!
15 voltam és nagyon nagyon megbántam!Védekezz!Abortusznál rosszabb dolog nincs a világon!
Írass fel fog.gátlót,az a legbiztosabb!
Olvasd el végig, benne van a válasz! Amúgy normális esetben nem lehetsz terhes tőle, mert NEM tartalmaz spermiumot, csak abban az esetben, ha a férfi előtte ejakulált valamikor. Ezt az időt, hogy mennyi időnek kell eltelnie vagy hogy a vizeléstől ezek a spermiumok mennyire távoznak nem tudom. Remélem tudtam segíteni!
Szia!
Én mondtam,h terhes lettem az előváladéktól.
Itt egy orvos válaszol,olvasd el!Látom mások annyira nincsenek képben,kiváncsi lennék a korukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!