Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A parommal szeretkeztunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Malaboy kérdése:

A parommal szeretkeztunk, lehetseges ez?

Figyelt kérdés
Vedekeztunk, csak kiszakadt a gumi, de idoben eszrevettem, meg nem mentem el, sott, o mensi kozbe volt, de felek kis elovaladek bejuthatott...erdemes lenne 72 h-s tabletta? Most vagyunk 24 oraval eset utan ...
2013. márc. 3. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
ha mesizel nem szerintem
2013. márc. 3. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
nem lehetséges, hogy szeretkeztetek!
2013. márc. 3. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
nem voltam ott hogy ezt eldöntsem de szerintem lehetséges hogy szeretkeztetek.
2013. márc. 4. 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:
3. :DDDDDDDDDD
2013. márc. 4. 00:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel menzesz közben volt, elvileg nem lehetséges, hogy teherbe essen, a spermák ha bejutottak tudtommal max 2 napig életképesek, ha eljutottak egyáltalán a petevezetőbe, ha nem akkor kevesebb idő a túlélési esélyük. A menzesz az ovuláció előtt (tehát amikor termékeny) kb 16 nappal van, de ez csak a nagykönyv szerint. Ezek a dolgok nincsenek kőbe vésve, de szerintem nem érdemes a tabletta...
2013. márc. 4. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:

kicsit pontosítsunk

A petevezetőben 5 napig is életképesek.

A hüvelyben halnak hamar.

Az ovuláció pedig a várt (!) menstruáció előtt 14 nappal van (=csak visszafelé lehet kiszámolni).

Az ovuláció előtti 3-5 és az utána következő 1 nap a legveszélyesebb fogamzás szempontjából.

Rövid ciklus esetén már a menstruáció napjai is beleeshetnek a veszélyes napokba (Pl.: 21 napos ciklus esetén már a menstruáció 2. napja is ilyen).

->

azaz ezért is lehetséges menzesz alatt teherbe esni (pontosabban a menstruáció alatt folytatott aktus következményeként lehet gyerek -> nem az aktus napján jön létre a terhesség, hanem napokkal később)

A másik ok pedig, hogy nem mindig és nem mindenki működik a nagykönyv szerint.

----

Viszont "cucc" nélküli kiszakadt gumi esetén, főleg ha nem is rövid a ciklusa (erről nem szóltatok, hogy milyen hosszú)... minimális az esély.

Valószínűleg feleslegesen mérgezné magát a 72 órással.

Ha rövid a ciklusa, akkor javasolt lehet.

2013. márc. 4. 01:19
 7/7 A kérdező kommentje:
A ciklus idejet nemsokara megerdeklodom, de az aktus utani nap még volt verzese, ha ez szamit ! Bocsi az ekezeteker !
2013. márc. 4. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!