Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ovszer kiszakad azt hogy veszed észre és vajon lehet tünagyságu juk is?
Figyelt kérdés
mert probáltam és tüvel kijukasztottam nem fojott semmi se belöle de miután erösebben megnyomtam még ugy sem aztán még erösebben ugy jött ki pár csepp a gumibol...akkor most hogy tudjuk meg hogy jukas-e? talán majd várjuk a babát?2009. szept. 11. 19:14
1/7 anonim válasza:
Tanulj meg irni. "jukas-e?":DxD
Pl, foggátlo, de nemkéne b+ tüvel szurkálni mielött csinálod nem te hülye?-.-'
2/7 anonim válasza:
Elözö vagyok.
Még az h a csajod szedje a foggátlot, ne te.:)
3/7 A kérdező kommentje:
te igen hülye vagy. itt senki sem szed fogamzásgátlot..és válaszolnál a kérdésemre? vagy huzz innen
2009. szept. 11. 19:28
4/7 anonim válasza:
Úgy tudod megnézni lyukas e, hogy mikor leveszed a f.rkadról, megfogod a gumi végét (nem a spermazsák felőlit, hanem a másikat) összefogod, és végig húzod két újjad között az elejéig (ahol a spermazsák van), ha nem szivárog nem lyukas. Egyebet nem tudok mondani:)
5/7 anonim válasza:
az előző válaszolóénál biztosabb módszer ha aszádhoz teszed, felfújod és megnézed, hogy szelel-e. így biztosan nem kerülöd el a LYukat ha van rajta. de egyébként tűnagyságú LYuk nem lehet rajta, mert alapból LYukas óvszer nincs, csak az amit kiszaggat a balf*sz használó.
6/7 anonim válasza:
Persze, főleg ha fejfújja, véletlenül elengedi és jól p.fáncsapja a sperma:)
7/7 anonim válasza:
vagy pedig utána vizet engedsz belé, és ha nem folyik sehol, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!