Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A cypromix fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cypromix fogamzásgátló tabletta jó?

Figyelt kérdés
Hallottam már róla negatívat és pozitívat is!Nekem terhesség megszakítás után irták fel!
2009. szept. 11. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
ugyanaz a hatóanyaga mint a Diane 35nek. én két hét alatt kórházba kerültem tőle, beszédzavar stb, olyan volt mint egy agyvérzés, Skandináv országokban és Kanadában is be van tiltva. egyébként nem is fogamzásgátlónak van kitalálva hanem a pattanásos bőrön segít, az csak mellékhatás hogy véd a terhesség ellen is, ebből következik hogy ha a bőröddel nincs gond akkor ne tömd ezt magadba mert 100 másik fogamzásgátló létezik még, hasonlóan olcsók is, kisebb rizikóval. innentől te tudod hogy be akarod-e szedni vagy sem.
2009. szept. 11. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Én is cypromixet szedek, de nekem semmi bajom nincs tőle! Ha azt írták fel neked akk sztem szedd azt, vagy ha esetleg sok rosszat hallottál rola menj el a dokidhoz és beszéldd meg vele h irjon fel egy másikat.
2009. szept. 11. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, attól mert hülye idióták lepontoznak, még úgy van, ahogy leírtam.
2009. szept. 11. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is nem rég kezdtem el szedni a cypromixet(én a bőrploblémám miatt IS irattam). Már csak 3 tabletta van az első levélből, és tegnap lefekdütünk a pasimmal és megfeledkezett és belém élvezett...viszon én az első hónapot megszakítással akartam mert olvastam hogy első hónapban ajánlanak vmilyen kiegészítő foifátlót pl gumit. De ha a tabira az van írva hogy ha a menses első napján kezdem el szedni egyből hat.SZERINTETEK? elmenjek dokihoz íratni 72órás tabit vagy hülyének néz?..sajnos azért vagyok ilyen paranoiás ezügyben mert már túlvagyok egy abortuszon sajna..(holott akkor elvileg védekeztünk pharmatex kúppal--amit önmagában senki ne használjon mer elég rizikós:S) Vélemény? köszi előre is pusza

2009. szept. 13. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell elmenned a dokihoz! Hat a gyógyszer.
2009. szept. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!