Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle, menstruáció?
Figyelt kérdés
Szombaton Escapellét kellett bevennem. A mesntruációmnak elvileg jövőhét közepén (márc.7-e környékén) kell megjönnie, azonban az éjjel megjött. Ekkor semmi különlegeset nem tapasztaltam, de mára mintha jóval kevesebb lenne. Reggeltől délután 5-ig egy tampon sem telt meg. Szeintetek ez lehet a gyógyszer mellékhatása, vagy van okom terhességre? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?2013. márc. 1. 20:56
1/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt,valami menstruáció szerűség volt,de jóval kevesebb volt mint amennyinek kellet volna lennie. Viszont a hasam úgy görcsölt azt hittem ottmaradok.
Szerintem hatott neked a gyógyszer,ez mellékhatás.
Én se lettem terhes. Biztos ami biztos. Olyan másfél hét múlva csinálj terhességi tesztet,hogy 100%-os legyen a nyugalmad.
2/3 anonim válasza:
Nekem is így volt, nekem pár nappal a menstruációm előtt kellett bevennem az orvosságot. Miután bevettem,másnap elkezdtem vérezni, de csak gyengén, ez kb 3 napig tartott, majd utána jött a rendes menstruációm erőssen. Szóval szerintem is ez a gyenge vérzés az orvosság hatása
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj,nem vagy terhes,ez csak a gyógyszer miatt van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!