Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha önkielégítés után lefürdök,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha önkielégítés után lefürdök, maradhat a kádban annyi "anyag", hogy egy utánam fürdő lány megtermékenyüljön?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A sperma nem pusztul el egyszerre a vízben, de akkor is lehetetlen teherbe ejteni valakit vízzel hígított spermával. :) A spermium nem tud csak úgy felmászni a lányok puncijába... A férfiaknak azért van hosszú szerszámuk, hogy minél feljebb kerülhessen az anyag, a méhhez legközelebb. Nagyjából ennyi.
2009. szept. 10. 23:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Na először is: ha a sperma a VÍZBE megy, akkor szinte azonnal elpusztul.

Ha a LÁNYBA megy - akkor aztán teljesen mindegy, hogy az a lány éppen a vízben lubickol-e: magyarán gond nélkül lehet terhes. Vízben ráadásul nem működik semmiféle gumi sem, és az is igaz, hogy tele lehet pumpálni szegényt vízzel. Nem szerencsés, ne csináld.

Ha a kád szélére megy, akkor a helyzet kétesélyes: vajon beleül-e a lány... stb.

2009. szept. 11. 01:18
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

jaj nekemmár megint egy tök jó kérdés

Figyelj, ez baromira kétesélyes, sőt több esélyes. Attól függ hogyan ... ahogy írták, ha pl a kád szélére megy szárazon, simán megeshet a dolog, hát csak szimplán ha a vízbe ereszted úgymond, akkor nem valószínű.

Izgi dolod nagyon, tudom, a vízben szexeklés, vagyis inkábbvizesen szexelés, de inkább tus alatt, ott nem megy a csajsziba víz, na csak ott nmagyobb az esélye jóval, hogy aztán tényleg belövöd neki :-)

2009. szept. 11. 06:14
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

jah bocs, kicsit elnéztem, az előző vagyok

ha önkielégítés és a vízbe megy, akkor nem, de hallod ................ nem is mondok semmit

2009. szept. 11. 06:17
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Bárcsak minden fiatalt felvilágosítanának, ennyire nem lehet valaki tudatlan... Ennél már csak a "megujjaztam magam, lehetek terhes?" a jobb variáns.
2009. szept. 11. 09:50
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Ne fürgyé le!
2009. szept. 11. 09:55
 17/19 A kérdező kommentje:

nem a vízbe önkielégítek...

hanem ha önkielégítés UTÁN lefürdök, mennyi az esélye annak hogy marad annyi anyag a kádban hogy...

2009. szept. 11. 10:41
 18/19 anonim válasza:

Bakker. A sperma látható tapintható. Kivered, lefürdesz, leöblíted a kádat, eltűnsz a helyszínről, mintha ott sem lettél volna. Jön utánad egy lány, beleül, lefürdik.

Egyrészt vegyszerrel (szappan, tudfürdő) fürdesz. Nálam okosabbak írták, hogy vízben pusztul a sperma, ergo 10-15-20 percig áztatod fürdés közben, tuti belefullad mind.

Szappan, tudfürdő már csak hab a tortán.

Ha így is a kád szélén, ahol már nem látod, mert letakarítottad, nehogy valaki meglássa, mégis megmarad az árnyékának a felszáradt homályos emléke, akkor is kevés hogy a soron következő csaj beleülve, sőt, rajta élvezkedve annyi spermát juttasosson a pun_ciján keresztül fel a hüvelyébe, hogy ott legyen ereje a szerencsétlen hadviselt sprmának megkeresni a megtermékenyítendő sejtet, áttörni a sejtfalat, stb stb stb. Keress egy biosz könyvet. Mi mennyi miért

2013. nov. 13. 21:14
 19/19 anonim válasza:

Előző vagyok, elírtam.

-punciján keresztül fel a hüvelyébe, illetve a méhébe.

És ami kimaradt, hogy nagy szerencse/szerencsétlenség kellene hozzá, hogy a fent említett mozzanatok után kifogd a lány azon időszakát a hónapon beleül, amikor termékeny periódusát éli

2013. nov. 13. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!