Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 vagyok a férjemmel egymásnak estünk reggel, mikor a gyerekek suliba mentek Soha nem voltunk ilyen bolondok Légyszi ne kövezzetek meg de nem védekeztünk . ( utána rögtön a fürdőbe mentem hüvely üblítés zuhannyal. Menjek esemény utániért? Vagy elég?
Ha február 10-én volt az utolsó menzeszed, akkor már csak az a kérdés, milyen hosszúak a ciklusaid?
Ugyanis pont középtájon vagy... ha 26-27 naposak, akkor éppen talán megúszhatod... de ha 29-30, akkor pont most van peteérésed. H a hüvelyváladékod nyúlós, mint a tojásfehérje, akkor az is ezt igazolja. Ha 28 napos... akkor 1-2 óra különbségen múlhat.
A hüvelyöblítéssel csak annyit értél el, hogy azt is befelé mostad, ami egyébként kijött volna... tehát csak növelted az esélyt!
Számold ki, mikor esedékes a következő menzeszed, ebből vonj le 14 napot! Ha ez ma van, vagy este volt (ugyanis idő kell, amíg a pete leér a méhbe) vagy az elkövetkezendő 5 napon belül lesz ( a spermium eddig életképes általában), akkor irány esemény utániért, ha biztosra akarsz menni!
Vicces, hogy olyan embereknek gyerekük van és családjuk, akik 30-ig nem tudnak elszámolni (kb. ennyi kell ahhoz, hogy ki tudd számolni).
Ha ez + a google nem segít akkor irány a doki (Adj neki hálapénzt, megérdemli), aztán a patika (a gyógyszeriparnak is élni kell valamiből) aztán szedd be azt a tablettát. Semmiképp ne szaporodj, a világnak is ez a legjobb.
Megkövezni nem ér. Az naptáras módszerrel pedig csak esélyeket lehet latolgatni. Az esély a menzesz utáni első napon is megvan a teherbe esésre. Sőt volt már példa a történelemben arra is, hogy menzesz közben sikerült a győztes gólt belőni. :) Ugyanígy attól, hogy megjön még lehet valaki terhes.
A nagy tudásbázis csak alap. Valószínűleg senki sem működik pont a nagykönyv szerint.
Biztosra úgy mehetsz, ha nem akartok még gyereket, vagy problémát jelent egy új jövevény, hogy beveszed a tablettát.
Egyébként pedig a mai világban szerintem pont, inkább gratulálok, hogy (nem tudom mennyi ideje vagytok együtt vagy milyen a kapcsolatotok) így spontán szinte gondolkodás nélkül egymásnak estetek!
Kedves 15. válaszoló!
Igen, nagyon jó, h ennyi idő után is képesek egymásnak esni. 10 éve vagyok együtt a párommal, velünk is előfordul. DE! Kihúzza...annyi más helyre lehet élvezni...
35 évesen, gyerek után, ezt ezen a sz@r oldalon kérdezed meg?
Fogadd őszinte gratulációmat!
#16 Azért a megszakításos "védekezés" nem az igazi. Biztonsági szempontból sem (hiába vér profi valaki és tényleg időben kihúzza) és élvezeti szempontból sem. A végén még pont kell az a kis idő és persze az utolsó pillanatok is sem felhőtlenek, hiszen figyelmet és fegyelmet kíván a dolog.
#18 Szerintem ettől függetlenül még nem a szörnyű kategória a kérdező. Gondolj bele, hogy nagyon sokan vannak még magyarországon is, akik nem hallottak a családtervezésről, fogamzásgátlásról és a saját menzeszükről is csak annyit tudnak, hogy havonta jelentkező kellemetlenség, de mögöttes biológiát nem vágják.
Miért mennyi idős vagy? Bár igaz, hogy egy hölgytől nem illik ilyet kérdezni, de ha már ilyen fiatal suttyó vagyok :) Egyébként magam részéről 28 lassan 29.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!