Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne áttérni fogamzásgátlóra? (bővebben lent)
A pasim megpróbált már rábeszélni de...
mivel hétvégente találkozunk csak akkor van alkalmunk együtlenni igy jobbnak találom az óvszert(a mellék hatásoktól is tarok, mert nagyon hizékony alkat vagyok:S)de nemtudok dönteni igyis érdemes lenne szedni a tabit?
kort irjatok, köszi :)
Én úgy gondolom h ezt nem csak a nőnek kell eldöntenie, h szed-e vagy nem. Közösen kell megbeszélni h nektek h lenne a legkényelmesebb.Én gyógyszert szedek, tudom h nem a legegészségesebb dolog, viszont biztonságos. Nem mindenkinél jönnek ki a mellékhatások. Én is eléggé hízékony alkat vagyok és már 2 éve szedek gyógyszert, és nem híztam semmit:)
Mi anno amiatt is döntöttünk tabi mellett, mert így olcsóbb(a gumi elég drága a bogyóhoz képest egy hónapban), és kényelmesebb is. Nem kell tartanunk szinte semmitől, nem félek h kiszakad a gumi, nyugodt vagyok. Én nem bántam meg h szedek, azóta nem vok idegbajos h megjön-e vagy nem, régen mindig ez ment.
Együtt beszéljétek át h mi lenne a legjobb nektek, közösen döntsetek. Én a bogyót ajánlani tudom.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!