Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A TRI-REGOL milyen fogamzásgátló? Magas a hormontartalma? Lehet tőle hizni?
én tri regolt szedek. nem híttam tőle egy grammot se. azmeghogy magas hormontartalmú, ezígy nemteljesen igaz.
3 fázisú ugye, az egyik fázisában a hormontaralma a tablettáknak még alacsonyabb is, mint a kis hormontartalmú tabletták hormontartalma, a másik fázisában kb egyforma, a harmadikban pedig 0,001 mikrogrammat több. sztem nem vészes, énmár 8 éve szedem, semmi mellékhatásom nemvolt tőle.
a betegtájékoztatósoknak üzenem, hogy kurv@ értelmes dolgot mondtak, egy betegtájékoztatóból nemlehet leszűrni, h milyen az a gyógyszer, csak a tapasztalatokból, véleményekből...
te szedsz foggátlót? mert sztem nem.
a foggátlónak a mellékhatásai kb mindegyik tablettánál ugyanazok. mert mindegyiket felsorolják, a fejfájástól kezdve a májrákig, h nelehessen perelni, h ez miért nemvolt benne, ha véletlenül mégis megtörténne.
az alapmellékhatások pedig, h fejfájás, szédülés, hányinger, minden tablettánál ugyanazok.
és az ember sokkal többre megy a véleményekkel, mint egy a/5ös lapnyi sablondolgokkal. ha megvette a tablettáját, úgyis elolvassa.
nem, ez hibás kijelentés. a triregol anno is jó gyógyszernek számított, és most sem rossz. az igaz h régi, de kötelességük "haladni a korral" és bizonyos újításokat végezni a gyógyszereken. így a triregol sem mondható őskövületnek.
én 8 éve szedem, soha a legapróbb mellékhatás sem jelentkezett, és terhes sem lettem. ugyanúgy teherbe eshetsz a 8ezer ft-os fogamzásgátlótól is, ha nemvagy képes rendesen szedni.
a triregol 3 fázisú, ezért jobban odakell figyelni a szedésére, nincsolyan h hopp, eccer elfelejtettem beszedni, de nemgáz (mert sok gyógyszernél tényleg nem probléma, ha egy szemet elfelejtettél bevenni). ezért felelőtleneknek nemajánlott a triregol, mert teherbe eshetnek, ha nemfigyelnek oda, aztán meg panaszkodnakm h jajjj...deszar ez a gyóccer. csak elkellett volna olvasni a betegtájékoztatót, és komolyan venni, h a foggátló nem játék.
én majdnem egy évig szedtem, nem lettem terhes mellette, de elég súlyos libidó csökkenést okozott nálam :S
de nem híztam töle semmit sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!