Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez mitől lehet? Normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet? Normális?

Figyelt kérdés

Tegnap jött meg és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. Viszont mára már semmi nincs, konkrétan nem vérzem. Kb. eg hónapja utoljára 2 napig volt meg, intenzíven, aztán vége lett. Nem értem, miért. Máskor 4-5 napig eltartott.

A tabletta befolyásolhatja most az egy napot? Másik dolog, hogy kissé stresszes vagyok mostanság és beteg. Megvagyok fázva és pár hete fájlalom a hátam, ha lefekszem, ill. néha beszúr a vesém. Most megyek majd el orvoshoz kivizsgálásra. Emiatt lehet, hogy nem tartott olyan sokáig a mensi?

Ja és még egy kérdés: mensik között is vérezhetek a tabi miatt? Olvastam, hogy lehetnek köztes vérzések. Ezek mindenkinél vannak, vagy nem?

Köszönöm a válaszokat és a segítséget.

21/L

2013. febr. 21. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Előfordulhat közti vérzés is az első időszakokban, de szerintem a mostani problémáidat inkább valami gyulladás vagy fertőzés okozhatja. Nekem vesemedencegyulladásnál volt ilyen. Csak orovos tud segíteni és egy hasi ultrahang is kilátásban van,hogy kiderüljön mi okozza. Mielőbb menj orvoshoz és ezt a tünetet is mondd el neki ne csak a fájdalmakat.
2013. febr. 21. 21:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Úúúú, köszönöm szépen. Rendben!
2013. febr. 21. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!