Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideiglenes fogamzásgátlás?
szerintem jobban jártok a gumival..
az csak nagyon össze zavarná a hormonjaid
Egyébként nyilván vannak előnyei és hátrányai is a dolognak.
Az előnye, hogy ha sokat szexeltek, akkor olcsóbb a guminál, meg ugye a pasik ált. jobban szeretik gumi nélkül.
A hátránya, hogy sajnos azalatt a pár hónap alatt is kijöhet akár az összes mellékhatása.
Főleg kezdetben jelentkezhet mondjuk pecsételő vérzés (akár egész levél alatt), így ha el akarod kezdeni, szerintem legalább 2 hónappal nyár előtt tedd.
A másik necces része az abbahagyás. A nők nagy részének utána simán helyreáll a vérzésük, azonban van, akinek nem. Van, aki a tabletta után hónapokig nem menstruál, vagy összevissza vérzik, esetleg egyáltalán nem is indul újra a ciklusa (mert ugye a tabletta gyakorlatilag kikapcsolja a ciklust).
Na meg pár hónap tabi után nagyon nehéz lesz újra felkönyörögnöd az óvszert a pasira.
Én nem szedném így (meg amúgy sem, de az mellékes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!