Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex termékek mennyire megbízhatók?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 21:30
1/12 anonim válasza:
ha használsz mellé gumit, akkorjó:D
2/12 anonim válasza:
kockazatos. onmagaban semmikepp nem ajanlom, max megszakitassal, de meg ugysem tuti. ovszer mellett viszont tenyleg hatasos, de az meg szerintem folosleges penz es idotoltes.
3/12 anonim válasza:
én nem bíznám rá magam semmiképpen sem. 20L
4/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólokhoz. :)
5/12 anonim válasza:
Tényleg nem megbízható. Ha a keresőbe itt beírod, akkor is látod, hogy többen írják itt róla a gyakorikerdesek.hu-n , hogy nem jó. Meg ismim pl. teherbe is esett tőle.
6/12 anonim válasza:
Én pl. teherbe estem mellette... Többet nem is használtam.. :s
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. szept. 11. 10:44
8/12 anonim válasza:
El kell olvasni a tájékoztatót. Abbahagytam a fogamzásgátlót, és szerettem volna babát. 5 évig szedtem gyógyszert és első próbálkozásunk sikeres lett, ugyhogy termékenységből jeles vagyok. Szülés után 2 évig használtam a pharmatex hüvelykrémet, és egyszer sem volt gond, mégcsak nem is késett. Nem szabad szappant használni, utána hüvelyt öblíteni,... Tehát, olvassatok, és utána használjátok. Ha így is gáz van, akkor nemtom...
9/12 anonim válasza:
Én vagyok, aki teherbe esett. Na én aztán mindenre figyeltem, és pontosan betartottam mindent, pont azért, hogy ne lehessen baj... De ezek szerint én még nálad is termékenyebb lehetek, kedves utolsó :)
10/12 A kérdező kommentje:
Hát nehéz ezt megmondani, hogy ki a termékenyebb. :D
Végül is mi a megszakításos védekezés mellett döntöttünk, nem próbáltam ki a Pharmatex cuccot. De lehet, hogy majd egyszer arra is sor kerül. Köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 4. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!