Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Baj lehet? Ez igaz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet? Ez igaz?

Figyelt kérdés
Mikor szeretkezünk a barátommal mindig ráélvez a hasamra és utána spermás ujjal megujjaz.Elég sok sperma szokott lenni a kezén és elég mélyre nyúl.Még nem estem teherbe egyszer sem,lehet ebből baj.Úgy hallottam csak akkor tudok teherbe esni ha a spermáknak megvan a kellő "löketük" de mivel újjal csinálja így nem lehetek.
2013. febr. 17. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:

nem tudom honnan hallottad ezt a marhaságot, de lehetsz terhes

a hasadra élvez, de előtte védekeztek, vagy ez csak megszakításos? mert attól is lehetsz terhes

amúgy meg minek kockáztatni és az esélyét számolgatni? nem egyszerűbb, ha megmossa a kezét? vagy direkt tapicskol a spermájában és úgy ujjaz meg?

2013. febr. 17. 09:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Megszakítással történnek a dolgok...csak mikor ő elmegy annyira elkapja a hév őt hogy engem is kielégítsen hogy nem megy ki kezet mosni...
2013. febr. 17. 09:20
 3/7 -=Koldus=- ***** válasza:
Elég gáz, hogy a farkával nem tud kielégíteni téged, bár az is rejtélyes számomra, hogy az istenbe lesz g.ecis a keze?!
2013. febr. 17. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
De mit tapicskol a spermába?Szerintem verd te neki ki hogy az ő keze ne legyen g**is!
2013. febr. 17. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Simán lehetsz terhes,még ujjazás nélkül is,ugyanis a megszakítás sem nyújt sok biztonságot :)
2013. febr. 17. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:

a hév...ettől te leszel terhes

akármilyen is a hév, védekezni kell!!

nem egészen értem mitől lesz annyira spermás a keze

de mivel meg szakítással csináljátok, tök mindegy, hogy ettől vagy a spermás kezétől lesz a gyerek (ha majd kéri meséljétek el a fogantatása körülményeit, inkább ne azt mondjátok, hogy apád ujjától...)

2013. febr. 17. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:

elégítsen ki úgy, hogy attól biztosan nem leszel terhes

és védekezzetek! nem értem mitől olyan nehéz

húzzon gumit vagy szedj fogamzásgátlót

2013. febr. 17. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!