Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett vki terhes fogamzásgátló+ óvszer használata mellett?
Figyelt kérdés
Nem érdekelnek a leoltások, csak az h hallottatok e már ilyenről, előfordult e vkivel? Mindekettőt használom a biztonság kedvéért!2009. szept. 7. 12:59
1/5 anonim válasza:
Van egy csomó ilyen kérdés, amiket nemrég írtak ki. Azokat olvasgasd inkább, mert itt nemsokára beindul a gyalázkodás, hogy mekkora egy hü...lye vagy. :)
Amúgy gyógyszer+gumi szerintem már 200%-os védelem. :) Ha van rá pénzed és nem zavarja a srácot a gumi, akkor hajrá!
2/5 A kérdező kommentje:
A barátomat nem zavarja a gumi! sőőőt muszáj használni, mert nekem sokszor gombás fertőzésem van, és nem akarom h elkapja! Tabit, meg azért írattam , mert történhet baleset, és a 72órás rosszabb! Meg a rendszeretelen mensesem miatt is kellett! És mindketten felelősségteljesek vagyunk, még nem szeretnénk kisbabát, ezért vigyázunk ennyire:) Elvetetni meg nem tudnám, és most nem jönne jól, mert még csak 18 múltam! Ezért vagyok kíváncsi h történt e baleset így vkivel!
2009. szept. 7. 13:15
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Én megértem, csak sokan vannak itt, akik nem ilyen megértőek, mint én. :) Így már érthető, hogy miért használjátok mind a kettőt. Szerintem így a teherbeesés esélye a 0-val egyenlő.
4/5 anonim válasza:
elmondom neked a nagy titkot: azért van sokszor gombás fertőzésed mert hiába használtok óvszert, ez a bőrön tenyészik, nem a testnedvben, és ott lenn a bőrötök a gumi ellenére is összeér, tehát mindig a barátod fertőz meg vele újra és újra! mert ugye nem kezeltétek ha pedig mégis akkor közben szexeltetek... úgyhogy téged hiába is gyógyítanak meg ha a barátodat nem kezelitek! el kell menni szépen nőgyógyászhoz ír neked is valamit, meg kérsz a barátodnak is valamilyen gyógyszert ha az orvos magától nem mondaná és amíg tart a kúra tilos a szex, mert különben adtok a szarnak egy pofont a kezeléssel... higgy nekem, tedd ezt és meglátod hogy el fog múlni. a kérdésedre válaszolva pedig fölösleges mindkettőt használni bőven elég az egyik, ha csak azért használtok gumit, hogy a fertőzést ne adjátok át akkor ne használjátok, bár aki a fejébe veszi hogy ő igenis mindkettőt használja, annak az isten se tudja elmagyarázni hogy fölösleges, hát akkor használja, számold össze hogy évek alatt mennyi pénzt dobsz így ki az ablakon... meg ez egyébként is kicsit furcsa hogy párkapcsolatban éltek és akkor arra kell figyelni hogy megfertőzitek-e egymást... el kell menni dokihoz, meggyógyít, aztán nem kell félrekúrni és eltűnik a gomba.
5/5 anonim válasza:
jah és még annyit, hogy ha nem volt elég érzékletes hogy milyen könnyen terjed a gomba, akkor olyan könnyen, hogy elég ha a párod a csupasz péniszhez ér egy ujjal aztán azzal az ujjával a te nemiszervedhez, ez történhet akár véletlenül is. csak ha esetleg nem hinnél annak hogy gumiban is elkapjátok egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!