Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekorvos miért nem írhatja fel a hüvelygyűrűt?
Kértem ilyen igazolást a nőgyógyásztól, erre a háziorvosom benyögi, hogy ő nem írhatja fel, csak a fogamzásgátló tablettákat, esemény utánit, de hüvelygyűrűt nem.
Most ez mi?! Azt mondta, hogy csak ezt nem írhatják fel. Tuti nem hazudik, mert anyám egyik jó ismerőse..
És?
Akkor mi van, ha ez éppenséggel egy hüvelygyűrű? Ugyanúgy hormontartalmú fogamzásgátlási módszer!
Az más lenne, ha pesszáriumot nem írna fel, na de könyörgöm, ugyanaz szinte mint a tabletta ...
Azért nem ő írja fel, mert heti 2x rendel délelőtt, amikor én suliba vagyok..
De nem ez volt a kérdésem.
Ha a tablettát felírhatja, ezt is felírhatná. Mert az égvilágon semmi különbség nincs, ugyanúgy hormon, ugyanúgy káros, csak az egyiket lenyelem, a másikat meg magamba teszem 3 hétre...
De akkor injekciót miért írhat fel, hát az sem gyógyszer...
Most tök mindegy, ha ezt mondta, biztos így van, nem teheti.
Szabályok mindenhol vannak.
Majd elmész ismét a nőgyógyászodhoz, azt kész.
Egyébként meg szerintem azért nem, mert nem hatásköre elmagyarázni, és megmutatni a használatát.
Első alkalommal a doki helyezi fel, ill. gyakoroltatja veled, hogy kell helyesen feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!