Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabit szedek és most tartok a 7napos szünetben. Hétfőn kezdtem el, és vasárnap vettem be az utolsót. Akkor hétfőn kell megint bevennem ugye?
Figyelt kérdés
Bocsi tudom hogy sokszor vannak ilyen kérések nem nem szeretnék keresgélni.A tabi leírásában meg nem találtam pedig sokszor átolvastam.2009. szept. 6. 20:45
1/1 anonim válasza:
igen, mindig a hét ugyanazon napján kell elkezdened az új levelet. egyébként kizárt hogy ne legyen benne az a használati utasításban hogy 7 tablettamentes nap után a 8. napon kell kezdeni az újat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!