Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mistral fogamzásgátló tabletta. Erről mik a tapasztalatok?
Nekem ez a 3. fajta fogamzásgátlóm, a problémás bőröm miatt. Lyndinette 20-al kezdtem 1 évig, utána 1 évig Cypromix, most pedig Mistral. Most fejeztem be az első levél szedését. Most szünetem van, eddig semmi... Az étvágyam az egekig szökött... mert ugye gyógyszertől hízni nem lehet, csak a gyógyszer étvágy fokozó hatása miatt szaladnak fel kilók!!! Ez nálam is így alakul +2 kg.A mellem nagyon feszül, bár ez az előző gyógyszer váltásnál is jelen volt. Folyamatosan álmos vagyok. Naponta 14 órákat alszom. A bőröm egyszerűen csodás!! Jobb lett mint a Cypromixtől. De minden ember más és más. Ezek csak az én tapasztalataim, a panaszok pedig úgyis megszűnek a második levéltől.
Ui: egy szülésznő hallgató
Azóta mik a tapasztalataitok?
Én egyáltalán vagy csak alig vérzem a szünetben :/
Én 6. napja szedem még csak, a menstruáció első napján kezdtem. 2 napig nagyon álmos voltam, kicsit fájt a fejem. A 3. naptól nagyon ingerült és nyűgös vagyok, ezt időnként levertség, tompaság váltja - előtte nem volt ilyen hangulatingadozásom. Hogy a menstruációm azóta sem múlt el, nagyon bosszantó, pedig máskor 5 nap alatt vége.
Kíváncsi lennék, hogy ezek meddig tartanak.
Illetve nekem nagyon meglepő volt, amit a tájékoztatón olvastam, hogy már az első tablettától kezdve véd a nem kívánt terhességtől. Valóban így lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!