Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mistral fogamzásgátló tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mistral fogamzásgátló tabletta. Erről mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2013. febr. 12. 19:45
1 2
 11/13 manddozsa válasza:

Nekem ez a 3. fajta fogamzásgátlóm, a problémás bőröm miatt. Lyndinette 20-al kezdtem 1 évig, utána 1 évig Cypromix, most pedig Mistral. Most fejeztem be az első levél szedését. Most szünetem van, eddig semmi... Az étvágyam az egekig szökött... mert ugye gyógyszertől hízni nem lehet, csak a gyógyszer étvágy fokozó hatása miatt szaladnak fel kilók!!! Ez nálam is így alakul +2 kg.A mellem nagyon feszül, bár ez az előző gyógyszer váltásnál is jelen volt. Folyamatosan álmos vagyok. Naponta 14 órákat alszom. A bőröm egyszerűen csodás!! Jobb lett mint a Cypromixtől. De minden ember más és más. Ezek csak az én tapasztalataim, a panaszok pedig úgyis megszűnek a második levéltől.

Ui: egy szülésznő hallgató

2013. szept. 3. 23:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Azóta mik a tapasztalataitok?

Én egyáltalán vagy csak alig vérzem a szünetben :/

2014. márc. 24. 10:46
 13/13 anonim válasza:

Én 6. napja szedem még csak, a menstruáció első napján kezdtem. 2 napig nagyon álmos voltam, kicsit fájt a fejem. A 3. naptól nagyon ingerült és nyűgös vagyok, ezt időnként levertség, tompaság váltja - előtte nem volt ilyen hangulatingadozásom. Hogy a menstruációm azóta sem múlt el, nagyon bosszantó, pedig máskor 5 nap alatt vége.

Kíváncsi lennék, hogy ezek meddig tartanak.

Illetve nekem nagyon meglepő volt, amit a tájékoztatón olvastam, hogy már az első tablettától kezdve véd a nem kívánt terhességtől. Valóban így lenne?

2014. ápr. 22. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!