Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve szedek fogamzásgátlót, kapcsolatba voltam eddig, most szingli lettem, hagyjak szünetet?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 10:31
1/13 Lacika25 válasza:
ha sexelni akarsz ibi akkor szedd nyugodtan :P
2/13 nizsuka21 válasza:
Szerintem amíg nincs kilátásba új pasi akkor ne szed amúgy is pár év pihinek köszönetet mond a szervezeted :)
3/13 anonim válasza:
És gondolod, hogy pár évig nem lesz senkije? :) Dönts el. De ha most szünetet tartasz, akkor az rendes szünet legyen, ne csak két hét. Tehát ha két hét múlva bepasiznál, akkor térj át másfajta védekezésre.
4/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg úgy érzem,h nem akarok jódarabig akárévekig párkapcsolatot...Szóval nem 1-2 hétre hagynám abba.
2013. febr. 6. 10:48
5/13 anonim válasza:
Én sosem hagytam abban,új pasi ugyis lesz címen.
És a szüneteltetés csak az orvosok egy része szerint jó,másik részük nem ajánlja,szóval...
6/13 anonim válasza:
Viszont ha tényleg nem lesz pasi, akkor anyagilag megérős :)
7/13 anonim válasza:
Én abbahagynám. Teljesen fölösleges pénzt költeni rá. Ha lesz is mostanában új barátod, gondolom, nem az első héten fogtok összefeküdni, amikor még azt se tudjátok, ki a másik. Pár hónap után meg már simán el lehet megint kezdeni a tabletta szedését.
8/13 anonim válasza:
Hagyd abba és gumizz. A tabi azoknak való, akik tartós kapcsolatban élnek, nem azoknak, akik ágyról ágyra járnak. Persze hacsak nem akarsz pár alkalom után egy kis HPV-t, vagy gombát.
Barátnőm esete: elkezdte még kapcsolatban szedni a tabit, aztán persze szakítottak. A tabit azóta is szedi, és persze a partnereivel gumiz már nem húz. Aztán most meg csodálkozik, hogy állandóan viszket neki és dől belőle a fehér, büdös lötty.
Innentől kezdve mindenki döntse el, mi a fontosabb: az, hogy jót keféljen gumi nélkül, vagy jót keféljen gumival és akkor legalább egészséges marad.
9/13 anonim válasza:
Szed tóváb kefélni ugyis fogsz . A gumi kijukadhat . meg szarügy ha az aktus uán jut eszetbe hogy aba hagytad. Most márbe ere a szrvezeted ba hagyod álhatsz át megint ami nem jó a mostani tabik már elégontosan kimértek igy nem megterhelőek.
10/13 anonim válasza:
#9: te milyen nyelven próbáltad ezt írni amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!