Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta mellett gumi?
Figyelt kérdés
Barátommal tervezzük az első közös együttlétet...El fogok menni nődokihoz íratok magamnak gyógyszert. ( Nekem ez természetesnek tűnik ) De ugy gondolom mellette használnánk gumit is. Tul parás vagyok? Nem akarok felelőtlen lenni...se nekem se neki nem hiányzik egy gyerek.2009. szept. 2. 21:43
11/11 anonim válasza:
nem mindig ésszerű ha csak fog.gátlóval védekezel,én pl,olyan fogamzásgátlót szedek (cypromix)amit leginkább abban az esetben lehet szedni ha vérzési rendelenességeid vannak,ez melett sztem ajánlott az óvszer,de ki hogy gondolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!