Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalatokat tudnátok mondani zuhanyszex terén? A víz lemossa az óvszerről a síkosítót?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 20:37
2/7 anonim válasza:
Borzalmasat. Úgy terveztük, először fürdés aztán dugás. Bekentük egymást tusfürdővel minden jól ment, megfordultam beakarta rakni, a vállamról egy kis tusfürdő a szemébe ment felüvöltött, elcsúszott, én röhögtem, ő röhögött, nem dugtunk :D
3/7 anonim válasza:
elcsúszott és te kiröhögted?? SZép..
4/7 anonim válasza:
nem lett semmi baja, most sirassam meg?:D
5/7 anonim válasza:
Igen, lemossa. És az óvszer a víztől nem csúszik jobban, pont ellenkezőleg. Plusz "nyikorog" is.
És ha alámegy a víz, még szakadhat is.
Ha pedig tusfürdős, intim lemosós lesz... az szétcsíphet odabent.
6/7 anonim válasza:
Elsőnek: ez is hasonló, mint a telefonszex! Túl kicsik rajta a lyukak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!