Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlók szedése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlók szedése korhoz van kötve? A párom szeretné szedni 14/L

Figyelt kérdés

2013. jan. 28. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

marla: kinek hogy. Általában szerintem is, de nem a mi döntésünk, még mindig jobb, ha arra ügyelünk, hogy legalább jól csinálják.

Szerintem első körben maradjatok az óvszernél, jó az.

2013. jan. 28. 15:47
 12/14 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom hogy 14 éves kortól lehet szedni, de csak nagyon ajánlott esetben (zavaros hormonháztartás)! Szóval ha nem akarsz neki rosszat akkor próbáld lebeszélni! Nem tesz jót, elhízhat tőle, minden baja lehet. Korai az még.
2013. jan. 28. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
16 éves kor alatt nem szeretik felírni az orvosok, csak, ha olyan erős menzije van a lánynak, hogy fog.gátló kell segítségül.
2013. jan. 28. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:
*egyébként az számít, hogy már 2 éve rendszeresen menstruáljon.
2013. jan. 28. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!