Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Meghízhat valaki attól, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghízhat valaki attól, ha abbahagyja a fogamzásgátló szedését?

Figyelt kérdés
Lyndinette 20-at szedek. Mikor elkezdtem szedni 1 kg-t se híztam. Most abbahagytam és egyre kövérebbnek látszódok:(
2009. szept. 1. 16:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

:D Tényleg minden ugyanolyan mint régen:)

Csak az a más, hogy nem szedem agyógyszert, így csak erre tudok gondolni...

2009. szept. 2. 12:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát, végül is lehet, hogy azért ment fel az az egy kiló, mert abba hagytad a bogyót. Akkor egyet tehetsz, hogy maximálisan odafigyelsz az étkezésre és a tornára. Akkor tuti rendeződik majd minden. Egyébként meg de örülnék, ha csak egy kiló felesleg lenne rajtam is! :)
2009. szept. 2. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:

azért mert valaki eszik csokit lefekvés előtt, meg gumicukrot is, nem azt jelenti h mértéktelenül eszik. Aki meg akarja enni, az egye meg...és kész. Nem kell ítélkezni.

Aki meg fogyni akar, az fogyózzon. Én nem fogok semmi sem megvonni magamtól csak h 2 kilóval kevesebb legyek.

2009. szept. 2. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:

A mértékkel evés azt jelenti, hogy este 6 után már nem terheled meg semmivel a gyomrodat. Azt írtad, hogy az elején téged is zavart, hogy hízol. Az oké, hogy 2 kiló nem a világ, de sajnos az emberek többsége nem áll meg kettőnél és mire szétnézel, már 10-20 kiló van rajtad. A párod jó, hogy elfogad olyannak, amilyen vagy, de a túlsúly következményeit neked kell viselni: cukorbetegség, lábfájás, stb. A nők csak áltatják magukat azzal, hogy az a kicsike túró rudi, meg gumicukor nem árt. Nem akartalak megbántani, de sokan a homokba dugják a fejüket és akkor kapnak csak észbe, mikor már nehezebb változtatni.

Egyébként meg csak tanács akart lenni a kérdezőnek, hogy ha olyanokat csinál mint te, ne csodálkozzon, ha hízik.

2009. szept. 2. 13:12
 15/20 anonim ***** válasza:
épp ez az. Az elején zavart. De az akkor volt. Különben meg 8 évig a (balett miatt) mindíg odafigyeltem az alakomra. És mára már belefáradtam, és elegem is volt h nem ehetek ilyeneket. Miért ne engedhessem meg magamnak? 1 éve eszek csokit, cukrot (de nem mértéktelenül!!!!) és 2 kiló jött rám. AZ meg nem sok sztem ennyi idő alatt.
2009. szept. 2. 22:25
 16/20 anonim ***** válasza:
a másik meg h vki este 6 után is megengedheti magának. Nem kell mindjárt leszólni vkit ha 6 után eszik. Sokkal egészségesebb ha valaki jól is van lakva, nem csak edz állandóan, meg koplal. Majd ha 1 év alatt 10 kiló jön rám ,akkor visszafogom magam. Addig meg eszem ágában sincs folyton diétázni.
2009. szept. 2. 22:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja, és ami még lemaradt 174 cm vagyok és 56 kiló. A vérvételes eredményeim tök jók, teljesen egészséges vagyok. Amikor diétáztam minden sz@r betegséget elkaptam. ennyi
2009. szept. 2. 22:35
 18/20 anonim válasza:

A hízásra hajlamos nők általában meghíznak a gyógyszer szedése alatt...Én 7 Kg szedtem fel 8 hónap alatt!!!2 hónapja nem szedem és már lement 4 Kg.

De mindenki szervezete máshogy reagál...

2009. szept. 3. 16:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Már az elején leírhattad volna ezt a sok infót magadról, így tényleg más a helyzet. Viszont nem mindenki olyan szerencsés, mint te. Lehet, hogy a kérdező is olyan, akinek elég csak "ránéznie" az édességre és máris hízott egy kilót. Elég sokan vannak, akiknek oda kell figyelniük.

De nem értem, miért húztad így fel magad, ha mindent jól csinálsz? Honnan tudjam, hogy te egy év alatt híztál? Ezt miért nem írtad le? Viszont akik a kommentedet olvassák azt hihetik, hogy nem lesz gond, ha ők is így csinálják. Aztán meg csak néznek, hogy egyre kövérebbek.

Ha válaszolsz egy testsúlyt érintő kérdésre, akkor tényszerűen írj, mert csak félreértés lesz belőle.

2009. szept. 3. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nagyon okos ötlet, hogy akkor kapsz majd észbe, mikor már 10 kiló rádment. Lesz az több is, hidd el nekem.
2009. szept. 3. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!