Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 eve szedek fogamzäsgätlot, de sem az elejen, sem azota nem volt vervetelem. Ez normälis? Habär semmi - tünetem nincs
Én 3 és fél évig szedtem,de engem sem küldött volna el magától a doki laborba,amit azért néha napján nem ártana megnézetni,hogy miket okoz a gyógyszer.Úgyhogy én több mint 1 év után mondtam a dokinak,hogy szeretném,ha megnéznénk,hogy minden rendben van-e,és így írt beutalót a laborba.Hála Istennek nem volt semmi gond.
És évenként jártam rákszűrésre is,és fogok is továbbra is.
Előtte azért kellene elküldenie, hogy rendesen működik-e májad, azaz szedhetsz-e egyáltalán gyógyszert.
Évente egyszer meg azért kellene elküldenie, hogy bírja-e a májad a gyógyszert...
köszi a valaszokat! En sem Magyarorszagon elek most, itt a vervetel nem szokas. Egy ev alatt nem hiztam egy grammot sem, csak atalakult a testem, hol vekonyabb, hol teltebb lett.
Rakszuresre evente el is jarok, es szeretnek egy ultrahangos vizsgalatot is, de sajnos a tb nem tamogatja ezt "csak ugy", indokolatlanul. Ugy par ev mulva szeretnenk babat, es nyugtalanit, hogy nem tudom minden rendben-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!