Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshetek igy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshetek igy?

Figyelt kérdés
Fel eve szedek tablettat. Eddig nem volt gond vele. Sajnos most ketszer rosszul vettem be a tablettakat. Hetfo este helyett kedd reggel es kedd este helyett szerda reggel. Mind a 2x 12 oran belul potoltam. Mara vartam a havi cerzesem es meg nem jott meg. Lehetek terhes?
2009. aug. 31. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
7%

Üdv!

Ha nen Qufircoltál, akkor nem. Ha csak nem termékenyített meg a Szentlélek...

2009. aug. 31. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Elméletileg nem lehetsz, mivel 12 órán belül voltál, viszont azt hozzá kell tenni, hogy egymást követő napokon már nem szerencsés ezt csinálni.

Gyakorlatilag mindenki szerevzete másképp működik...

2009. aug. 31. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
elős: miért ne kufircolt volna? nem azért kérdezi mert nem szexelt... magadban tarthattad volna szellemes válaszod. kérdező: 12 órán belül voltál tehát a védelem nem csökkent ne aggódj nem lehetsz terhes.
2009. aug. 31. 23:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Az elso komment inkabb megtarthatta volna valaszat...de azert koszi mindenkinek....ma megjott es ennek orulok....nem lettem terhes....sziasztok
2009. szept. 1. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!