Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez mitől lehet, nem jött meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet, nem jött meg?

Figyelt kérdés
Már több éve fogamzásgátlt szedek (Belara) és eddig semmi baj nem volt.Most mielött abba hagytam a gyógyszert a 7 napos szünet miatt már előtte barnáztam párszór.És amikor abba hagytam nem jött meg a menstruációm csak 1-2-szer nagyon picit barnáztam!Ez mitől lehet?
2013. jan. 21. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
A hormonok meg tudják keverni az embert. Nőgyógyász tud pontosat mondani, de lehet, hogy nem tesz jót a gyógyszer. (szerintem senkinek sem tesz jót)
2013. jan. 21. 10:15
 2/4 anonim válasza:
van olyan h 1x 2x elfordul ilyen nincs ezzel baj, de az is lehet h terhes vagy, feltéve ha élsz nemi életet. mindenképp menj el orvoshoz az a tuti
2013. jan. 21. 10:19
 3/4 anonim válasza:
Ezt nagyon sok minden befolyásolja. Ha van egy feszültebb hónapod, beteg voltál, akár egy nátha is, rengeteg minden megbolygathatja a vérzésed, főleg hogy fogamzásgátlót szedsz,ne legyél meglepődve ha kimarad,vagy esetleg csak "barnázol".
2013. jan. 21. 13:30
 4/4 A kérdező kommentje:
A napokban-hetekben elég hideg volt lehet, hogy felfáztam kicsit és az miatt van...
2013. jan. 21. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!