Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnan lehet ilyen fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet ilyen fogamzásgátló tapaszt szerezni?

Figyelt kérdés

[link]

Itt láttam, eddig még sosem hallottam róla. Ez tűnik az egyetlen használható védekezési módnak, a megszakításnál minden csak jobb lehet... Fogamzásgátlót szedtem, de abba kellett hagynom, a gumi drága, viszketek tőle és a pasim is utálja... Gondoltam az injekcióra, de ijesztőnek tűnnek a mellékhatások, ez a tapasz viszont baromi jó, ha tényleg van ilyen. Honnan?

2013. jan. 19. 12:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, 17 éves vagyok.
2013. jan. 19. 12:20
 2/7 The Other ***** válasza:
A fogamzásgátló tablettánál mi volt a probléma? Mert a tapasznak is hasonlóak a hatóanyagai, szóval a bevitel módjától eltekintve nem sokban különbözik a tablettától, éppen ezért sem terjedt el... Esetleg próbálj ki egy másik tablettát (alacsonyabb hormontartalmút vagy többfázisút, ha eddig egyfázisút szedtél), ha nem voltak korábban sem súlyos mellékhatások. Az viszont más tészta, ha rosszak voltak a véralvadási paramétereid, akkor semmilyen hormontartalmú fog.gátlás nem ajánlott, tapasz sem.
2013. jan. 19. 12:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Kihányom... Ráadásul gyakran kell mellé egyéb gyógyszereket is szednem (elég beteges vagyok), amik gyengítik a hatását.
2013. jan. 19. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:

"Ráadásul gyakran kell mellé egyéb gyógyszereket is szednem (elég beteges vagyok), amik gyengítik a hatását."

Azok a tapasznak is gyengítik a hatását.

Egyébként Mo-n nincs forgalomban ilyen készítmény.

Itthon csak injekció van, meg implantátum.

2013. jan. 19. 12:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem :/ Kár. Az injekció és az implantátum elég rémisztőnek tűnik mellékhatások tekintetében... Pedig valami kéne, mert még megjárom ezzel a megszakítással :)
2013. jan. 19. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Óvszer. Ha viszketsz tőle, ki kell próbálni másikat.

Az, hogy a pasid utálja...majd megszokja. Inkább legyen neki fél fokkal rosszabb a szex, minthogy abortuszra kelljen menned.

Egyébként meg el lehetne gondolkodni azon szerintem, hogy mennyire vagy fontos neki, ha inkább kaparásra küldene, minthogy felhúzza a gumit.

2013. jan. 19. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Tapaszt csak külföldön tudsz beszerezni, de ha kihányod a tablettát, akkor írass fel Nuvaringet (hüvelygyűrű), az neked való!
2013. jan. 19. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!