Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vehetnék fogamzásgátló tabblettát tartó kis dobozkát vagy papírtasakot?
2009. aug. 30. 17:28
1/11 anonim válasza:
szerintem gyógyszertárban kérdezz utána.
2/11 anonim válasza:
szia!
Bocsánat az off-ért, de ha találtál írd meg kérlek mert én is olyat keresek :D
19/L
3/11 anonim válasza:
De jó, nem is tudtam, hogy van ilyen úgy tetszik. Engem is érdekelne a dolog. :D 16/L
4/11 anonim válasza:
én a régi gyógyszerem mellé kaptam, de azóta másikat szedek ahhoz nincs papír tasak, engem is érdekelne, hol lehet ilyet venni? 20/l
5/11 anonim válasza:
Én kapok a gyógyszeremhez papír tasakot (Lindynette 20), de ez a műanyag jobb lenne. Mert mindig félek, hogy megnyomódik a táskámban és elhagyok belőle. Amúgy a 3. válaszoló vagyok és én is várom hogy hol lehet ilyet beszerezni. 16/L
6/11 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, hogy a barátnőm a Dm-ből vagy a Rossmannból vette annak idején. Kérdezd meg ott sztem.
23L
7/11 anonim válasza:
Vastag kartonból kreálsz egyet és annyi. Én is így csináltam. Nem minden gyogyihoz jár, amihez van, az papírból van és bőven megfelel, védi az is a sérüléstől.
8/11 anonim válasza:
Vegyél neki névjegykártya tartót vagy cigi tartót. Azok fémből vannak.
9/11 anonim válasza:
Én mobiltartót vettem, amit körbe lehet cipzárazni. :) Nagyon vékony, nem mondanám meg, hogy mire való eredetileg, ha nem mobilboltban vettem volna. :) Bár ez nem műanyag, szerintem ebben sem lesz semmi baja a bogyóknak. De ez a műanyag a képen nem rossz.
10/11 anonim válasza:
Én a nőgyógyászomtól kaptam,mikor először felírattam a tabit. De én is szeretnék venni,mert ahogy láttam van rózsaszínbe is,és nekem fekete van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!