Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta szedése alatt lehet valaki terhes?
Szerintem ezek a tünetek inkább a közelgő menstruáció jelei. Legalábbis nálam a terhesség nem ilyenek tünetekkel járt :-)
Olvass utána: PMS - pre menstruációs szindróma
Előző vagyok...
persze ettől függetlenül még lehetsz terhes. Sajnos a tabletta sem nyújt 100 %-os biztonságot.
Egyik fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%-os védettséget...!
Viszont általában azok szoktak fogamzásgátló tabletta mellett teherbe esni, akik össze-vissza szedik be a gyógyszert, sajnos azoknál is előfordulhat, aki normálisan szedi be!
igazából el kéne menned a nőgyógyászodhoz, mert mi nem fogjuk tudni megmondani...a nőgyógyász is csak vizsgálatok után fogja tudni megmondani...!
Nem volt olyan, hogy a tabletta bevétele után nem sokkal hánytál, vagy ment a hasad? Mert tudod..., akkor olyan mintha be sem vetted volna!
De ha nem volt semmi és rendesen szedtem, szerintem nem vagy az, de mondom menj el dokihoz!
bocsi, előző vagyok
*szedted be! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!