Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedtem 7 évig,és abba kellett hagynom,ennek kb 3 hónapja (október közepe körül abbahagytam),(és a párommal is szakítottunk).Utána a következő havim (novemberben) 23 napra jött meg.Aztán elkezdett késni...múlt hónapba pedig december 23-án voltam együtt 1 sráccal,akivel jártunk is csak aztán beparázott 1 kapcsolattól és elküldtem.Na,ezzel a sráccal gumi nélkül voltam együtt 2x is.Egyiknél sem élvezett belém,időben kivette.De a 2 aktus közt nem ment el wc-re,így arra következtetek,hogy maradhatott benne sperma.Féltem,és félek a mai napig,hogy netán terhes lehetek,mert ugyan az aktus után 1 héttel megjött,de nem vér formájába,hanem inkább barna volt végig,rendesen 6-7 napig.Szóval még mindig bennem van a para,hogy ha meg is jött,bármi lehetséges.Ráadásul most van egy párom,akivel tökéletes minden,és nem akarom elveszíteni ha vmi probléma lenne ezzel kapcsolatban.Tud mindenről ő is.

#terhesség #fogamzásgát
2013. jan. 17. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
2013. jan. 17. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
teszt
2013. jan. 17. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Az előváladék is tartalmazhat már spermát, tehát el sem kell élveznie, hogy terhes legyél, elég ha az elején csináljátok gumi nélkül. Szóval az esély megvan. Igazából csinálj tesztet, de ha ennyi ideig szedtél gyógyszert és abbahagytad, akkor az is okozhatja, hogy másként jön meg és másmilyen a vérzés. Van akinek például meg sem jön egyáltalán és nem azért, mert terhes, hanem mert abbahagyta a gyógyszert.
2013. jan. 17. 10:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Szted beléd látunk?

Vegyél egy tesztet. Nem tudom ez miért nem egyértelmű dolog egy felnőtt embernek...

2013. jan. 17. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet, legalább megnyugszol:) Eléggé kicsi az esélye hogy terhes legyél, de azért van.
2013. jan. 17. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit sok a pasi a sztoriban, lehet, hogy en vagyok konzervativ... :S

Amugy meg tenyleg teszt, mert mi csak talalgatunk.

Raadasul a nemi betegsegek miatt is jobb lenne, ha hasznalnatok gumit, mert ne gondold, hogy majd pont veled nem fog előfordulni!

2013. jan. 17. 10:45
 7/9 A kérdező kommentje:

természetesen gumival csináljuk,de már gyereket akar...ezért is kérdezem h lehetek-e terhes mert nem egy boltlásból akarok gyereket,még most a páromtól se,de ha véletlenül baj lenne (kiszakad a gumi stb..) akkor megtartanánk,igaz korai még,de a szerelem megvan kettőnk közt,csak biztos akarok lenni benne hogy ő lesz és legyen is majd az apa

akivel gumi nélkül volt régóta ismertük egymást, és tudtam arról h nem volt együtt hónapokig senkivel,főleg nem gumi nélkül,így egymástól tuti nem kaptunk el semmit,de szerintem inkább veszek 1 tesztet,bár anyukám szerint tuti nem lehetek terhes,mert aktus után 1 héttel ugye megjött,és teherbe esni csak 2-3 napig lehetséges,és az nem menzesz előtt 2-3 nappal lehet,hanem a vérzést követő 12-14 napon asszem,sőt anyuék annak idején évekig megszakításosan csinálták és nem lett terhes...de amúgy semmi jele nincs h terhes lehetnék,csak egyszerűen be vagyok sz@rva...

2013. jan. 17. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:

1. Attól, hogy valaki hónapokig nincs együtt senkivel, az még nem jelenti azt, hogy nem lehet nemi beteg. Elég, ha egyszer volt valakivel együtt és valamit elkapott, így könnyen átadta neked gumi nélkül.

2. Attól, hogy valakinek megjött a vérzése, még lehet terhes. Mert vannak olyan nők, akik a terhességük elején is véreznek, csak az kicsit más jellegű vérzés, mint a rendes. Én is barnáztam például a terhesség 2. hónapjában.

3. Ha valaki megszakításos módszerrel védekezik, az nem védekezés. És hogy így nem lesz valaki terhes, az csak a szerencse dolga. Hisz mint már írtam, az előváladék is tartalmazhat spermát és ha tartalmaz és ti jókor-jó időben vagytok együtt, például egy peteérésnél akkor még beléd sem kell, hogy élvezzenek és máris megfogant a baba.

Azért ezeket a dolgokat nem árt az embernek szem előtt tartani.

2013. jan. 17. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, eszed az nem sok van:D Peteérés bármikor lehet.. pl.: még az orgazmus is kiválhatja spontán:) A beágyazódás pedig kb. 12-14 napot vesz igénybe mire kimutatható a hcg termelődése:)
2013. jan. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!