Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megtörténik olyan, hogy SZTK-s nőgyógyász kezedbe nyomja a receptet és viszlát?
Legjobb barátnőm ma mesélte,hogy kivárta a hosszú sort,mire bekerült,kutyafuttában megtapogatta a doki,a kérdéseire nem volt hajlandó válaszolni,felírta neki a fogamzásgátló tablettát,majd kérték a következőt.
Nem benne kételkedem,csak érdekelne,hogy mások is éltek-e már meg ilyet?
22:42 es vagyok: Így egészen más. Én az első alkalommal elég sok időt töltöttem bent, azóta is igazán készséges! Tavaly pl tabiról nuvaringre váltottam és minden kérdésemre válaszolt, elmondta miért ajánlja stb. Ha van vm problémám (multkor csomót éreztem a mellemben, persze semmi nem volt:-)) akkor szépen végig hallgat és megvizsgál.
bocs, de valszeg nem olvastam el elég figyelmesen a kérdésed. Ez nem normális így, kénytelen lesz magánhoz menni hacsak nincs másik sztk-s orvos. :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!