Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet ha rossz sorrendbe vettem be a milligest fogamzásgátlót?
a hónap végén kell elkezdjem mindig, a legutolsó kezdésnél azonban nem figyeltem oda, és hátulról, a zöld pirulát kezdtem szedni... végigszedtem mire észrevettem, hogy rossz helyen szedem.. (rohanok a munkába, és még mielőtt elvittem volna a gyereket oviba, azelőtt szoktam bekapni gyorsan)
le lehet hurrogni, hogy béna vagyok, igen az vagyok, bevallom, én is annak tartom magam, de a kérdésem az lenne, hogy ez jelenthet bajt? utána előröl kezdtem, nem tudtam jobbat... ( a gyógyszerem kétfázisú)
Ha más színű gyógyszert szedtél be, mint amit kellett volna, akkor igen, baj.
Ha ugyanolyan színűt, csak másik szemet, akkor nem baj.
nekem csak barnás folyás jelentkezett, ma délután 1 csepp kb.. a párom nagyon meg van ijedve, hogy baba, így nekem még nehezebb, hiszen én is meg vagyok ijedve, de még őt is nyugtatni kell és mosolyogni hogy megnyugodjon.. még nem hinném hogy készen állunk egy 2. gyermekre, a kicsi még csak 4 éves..
ez a barna váladék minek a jele lehet? 2 hete szeretkeztünk kb utoljára, mióta műtöttek engem nem.
Csinálj egy tesztet.
Egyébként meg ha akartok második babát, mikorra terveztétek? Mert 4 év különbség baromira nem kevés:DD
nem érzem még kész magam egy második gyerekre szerintem..
tudom, hogy nem kevés, de csak felelősségteljesen akarok vállalni egy másik babát.. ha becsúszik, nincs semmi baj, csak azért mégse most akartam volna..
Én is jártam hasonlóan egyszer, aztán egész nap kutakodtam a neten, hogy ilyenkor mi is van, egy helyen találtam valami fórumot, ahol olyasmit írt a doki, hogy védettnek védettek vagyunk olyankor, de kicsit megbolygatja a hormonokat.
Azért ha tudod, kérdezd meg a nőgyógyászod, biztos, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!