Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » El szoktál élvezni a barátnőd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szoktál élvezni a barátnőd puncijában, ha csak gumival védekeztek?

Figyelt kérdés
nem szed fogamzásgátlót, stb.
2009. aug. 29. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan használják a gumit, akkor miért ne élvezhetne el? Elvégre azért használják, mert megóv a terhességtől is.
2009. aug. 29. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
XD azért van kitalálva!:D
2009. aug. 29. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
pont volt ma egy ilyen kérdés arra is írtam. persze hogy belémélvezett amíg gumit használtunk hiszen ezért használtuk. csak tudni kell rendesen felrakni és nincs gond, évek alatt nekem egyszer sem szakadt ki.
2009. aug. 29. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is mindig belém élvez (gumival) és szerintem az az egészben az a legjobb érzés, amikor érzem a végén, hogy bennem lüktet :) Eddig nekem sem volt problémám gumival soha!
2009. aug. 29. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem szedek fogamzásgátló tablettát,csak gumival védekezünk.Belém szokott élvezni :-)

Még sosem volt gond a gumival.

18/L

2009. aug. 29. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!