Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nőgyógyászhoz hogy kell menni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyászhoz hogy kell menni?

Figyelt kérdés
Lányok, ti csupasz puncival mentek, vagy meghagyjátok szőrösebbre? Anyukátokkal mentek? Ha igen akkor ő is bemegy? Az orvos kb hány forintot fog kérni?
2009. aug. 29. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Bár még nem voltam nőgyógyásznál,de szerintem mindegy,hogy leszeded-e a szőrt vagy nem,hiszen mindenfélét látott már,gondolom nem ezzel lesz elfoglalva.

Én mondjuk csupasz vagyok,úgyhogy nyilván majd úgy megyek.

Előre bejelentkezel,kapsz időpontot (gondolom ezt azért tudod)Persze,hogy mehetsz anyukáddal,vagy kísérjen el barátnő,mindegy :-)

Szerintem én nem fogom engedni,hogy anya bejöjjön.

Ha magándokihoz mész,akkor húzósabb az ár,de mehetsz SZTK-ba is.Változó szerintem,hogy mennyit kér.

Ha először mész nyilván kérdezgetni fog,de olyat is hallottam,hogy nem vizsgálták meg a pácienst (pedig akkor volt először)

Szóval nagyrészt az orvostól függ minden :-P

Hány éves vagy?

2009. aug. 29. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ha nem maszek az orvos akkor nem fog kérni pénzt.a puncit nem kell leborotválni, ha kicsit borostás, hidd el, lát ő mindenfélét egy nap, nem fog csodálkozni, hogy most szőrös, vagy pucércsiga.

anyukád nem lesz bent.főleg ha megkéred rá, mert ha erőszakoskodik,akkor bemehet szerintem.bár nekem ez egyértelmű volt anyámnak, hogy ez nem egy torokgyulladásos vizsgálat, és nem jött be velem.

2009. aug. 29. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Az hogy szőrös vagy nem az orvosnak tök mindegy.

Előre be kell jelentkezni.

Az orvos nem kér pénzt, hacsak nem valami "extrémszuper" magánklinikára mész.

2009. aug. 29. 12:26
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. 19 éves vagyok.
2009. aug. 29. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
19 évesen be akarod vinni anyádat a rendelőbe?:D komoly. az viszont gáz hogy ennyi idősen még nem voltál nődokinál, futás! sztk rendelésre kell menni amit ugye finanszíroz a tb, te jó ég jártál te már valamilyen orvosnál egyáltalán? elszomorító hogy ebben a korban ilyen tudatlanok az emberek.
2009. aug. 29. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Huhh 16 éves vagyok és tettem fel itt egy kérdést..és nekem is nőgyógyászhoz kellett mennem...azt "megértették"...de 19 évesen :o ez azért komoly :D
2009. aug. 29. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaj most mi van abban hogy ha az anyukájával jó kapcsolatban vannak és őt megnyugtatja az ha ott van vele a rendelőben szerintem nyugodtan bemehet vele ő is nő nem

és én is 19 évesen mentem először nőgyógyászhoz

2009. nov. 15. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit vagy ilyen rosszul attól h 19 évesen megy először??? Én 18 vagyok és szintén most fogok először menni. Nem szexeltem még és nincs semmi panaszom, minke mentem volna?
2010. jan. 25. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!