Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyászhoz hogy kell menni?
Szia!
Bár még nem voltam nőgyógyásznál,de szerintem mindegy,hogy leszeded-e a szőrt vagy nem,hiszen mindenfélét látott már,gondolom nem ezzel lesz elfoglalva.
Én mondjuk csupasz vagyok,úgyhogy nyilván majd úgy megyek.
Előre bejelentkezel,kapsz időpontot (gondolom ezt azért tudod)Persze,hogy mehetsz anyukáddal,vagy kísérjen el barátnő,mindegy :-)
Szerintem én nem fogom engedni,hogy anya bejöjjön.
Ha magándokihoz mész,akkor húzósabb az ár,de mehetsz SZTK-ba is.Változó szerintem,hogy mennyit kér.
Ha először mész nyilván kérdezgetni fog,de olyat is hallottam,hogy nem vizsgálták meg a pácienst (pedig akkor volt először)
Szóval nagyrészt az orvostól függ minden :-P
Hány éves vagy?
ha nem maszek az orvos akkor nem fog kérni pénzt.a puncit nem kell leborotválni, ha kicsit borostás, hidd el, lát ő mindenfélét egy nap, nem fog csodálkozni, hogy most szőrös, vagy pucércsiga.
anyukád nem lesz bent.főleg ha megkéred rá, mert ha erőszakoskodik,akkor bemehet szerintem.bár nekem ez egyértelmű volt anyámnak, hogy ez nem egy torokgyulladásos vizsgálat, és nem jött be velem.
Az hogy szőrös vagy nem az orvosnak tök mindegy.
Előre be kell jelentkezni.
Az orvos nem kér pénzt, hacsak nem valami "extrémszuper" magánklinikára mész.
Jaj most mi van abban hogy ha az anyukájával jó kapcsolatban vannak és őt megnyugtatja az ha ott van vele a rendelőben szerintem nyugodtan bemehet vele ő is nő nem
és én is 19 évesen mentem először nőgyógyászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!