Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A terhességnek milyen jelei vannak?
Értem ezalatt a menszesz késését is.
Az van, hogy ma történt egy aktusom és előváladék az jutott be de más nem.Két hét múlva lenne esedékes a menszeszem, de ha terhes vagyok annak előtte észlelhetem valami jelét?
1.: puffasztott rizses polcokat nézel a CBAban
2.: az ikeában a gyerekágyakat bámulod
3.: az obiban egy bimboddzó lila virágo akad meg a szemed
4.: a Tesconál megjegyzed hogy melyik polcon van répaturmix
5.: azon kapod magad hogy a minőségi kajákat veszed meg
6.: az 1 3 5 nevű bolt ruhái kicsik rád
7.: émelyegsz egy kicsit de aztán a pasiid átölel és megnyugodsz
8.: továbbra sem jön meg a mensid
9.: nő a hasad
10.: mi lesz a gyerek neve? :) <3 baby on board
A 6. hét előtt nincs tünete általában. Én még akkor sem émelyegtem, meg stb., mikor kimaradt a menzeszem. Onnan tudtam, hogy várandós vagyok, hogy pozi lett a teszt.
Miért nem tudsz tablettát szerezni? Kiskorúaknak is kiadják. Pénzt meg kérj a szüleidtől, vagy valahonnan, ahonnan tudsz. Az lenne a legjobb, ha elmondanád anyudnak/apudnak az igazat és akkor tuti adnak. Inkább ez, mint egy abortusz.
Ha semmiképp nem tudsz tablettához jutni, akkor megvárod a menzeszed idejét, és ha nem jön meg, akkor veszel tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!