Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nappal hamarabb, tehat 20 szem utan hagyom abba a fogamzasgatlo (Belara) szedeset, akkor ismegfelelo vedelmet nyujt?
Figyelt kérdés
Vagy olyan, mintha kimaradt volna egy szem, es a 7 napos szabaly lep ervenybe?
Sajnos egy hasmeneses este miatt, amikor kettot vettem be, hamarabb el fog fogyni a csomagom, es ha nem muszaj, nem vennek most masikat... Pont a 7 napos szunetben kapok fizut. :-( De ha igy nem ved megfeleloen, termeszetesen kivaltok egy uj levellel.
Koszonom a valaszokat!
2009. aug. 28. 16:02
1/3 anonim válasza:
Én is azt szedek. Én a helyedben megtartanám a szünetet, de csak 6 napot nem 7-et. Szerintem így teljes a védelem. Én amúgy hasmenés után nem szoktam még egyet bevenni, inkább 7 napig alkalmazok valami plusz védekezést. Remélem segítettem!
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi! Hat nem tudom, szamit- e utana az a -1 nap szunet?
A kiegeszito vedekezes OK hasmenes utan, de ha az elotte levo 7 napban is volt akcio, akkor sajnos nem eleg :) Esetemben is igy volt.
2009. aug. 28. 16:15
3/3 anonim válasza:
Azért 21 szemes elvileg, mert úgy teljes a védelem. Amúgy a dokid kéne megkérdezni. Viszont ha csak a 20-at veszed be, szerintem védekezz a szünetben végig másképp is. A köv. levélnél már nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!