Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex előtt szoktatok kezet mosni? És utána mindig megfürödtök? És ha lekerül az alsónemű a földre, akkor újat vesztek fel?
1. nem
2. attól fögg mennyi időnk van
3. nem
Amikor hazaérek, kezet mosok.
Nem mindig.
Sosem.
Eleve lefürdöm,tehát külön nem mosok kezet,utána inkább összebújva alszunk el,és reggel fürdünk.Ha volt is rajtam,csak azért nem mert a padlóra esett,ugyanis tiszta.
Mindemellett nem értem a kategóriaválasztást.Attól még,hogy kezet mosol,és fürdesz nem vagy védve nem kívánt terhesség ellen.
Nem szoktam előtte kezet mosni.
De mivel itthon szexelünk,így a párom és én is mikor hazajöttünk kezet mosunk.Tehát feltételezem a tiszta kezet.
Utána ha még nem fürödtem meg előtte,akkor meg is fürdöm,egyébként minden egyes alkalommal megtörlöm lent intim törlőkendővel szex után.
Nem értem miért kéne új alsóneműt felvenni,ha leesik a földre,hiszen a padló is tiszta :D
Nem veszek új alsóneműt,hacsak nem egy napja hordom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!