Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért késik a mensim?
Figyelt kérdés
22.én szeretkeztem utoljára a barátommal.21.én és 22.én is elég sokszor cisnáltuk az elött meg régen:s.Hétfőn kellett volna megjönnie.Óvszerel védekeztünk.Látható szakadás nem volt...figyeltünk rá...késhet azért mert sokszor csináltuk és a hormonok...2009. aug. 27. 22:07
1/9 anonim válasza:
ha nem szakadt ki akkor nem lehetsz terhes!
értsétek már meg végre
2/9 A kérdező kommentje:
DE ilyen apro lyuk valami ilyesmit olvastam...Akkor csak a felborult hormonok miatt késik?
2009. aug. 27. 22:13
4/9 anonim válasza:
Nyugi,ha már több,mint 1 hetet fog késni,akkor már illő elmenni a dokihoz.De nem hiszem,h terhes lennél.
5/9 anonim válasza:
Az óvszer is csak 98-99%ban véd, szóval minden lehetséges. De a korodat is jó lenne tudni, mert lehet h még nem állt be normálisan, és rendszertelenül jön meg
Azt nem hinném h azért lenne mert sokszor csináltátok..
Esetleg csináltass tesztet v menj el nőgyógyászhoz, úgy biztos lehetsz benne.
6/9 A kérdező kommentje:
15 vagyok eddi gmindig 28-30 napra megjött
2009. aug. 29. 12:47
7/9 anonim válasza:
Ha védekeztetek, nem vagy terhes, nyugi. 15 évesen meg nem olyan rendszeres, szal belefér egy kis késés. Annyi idősen nekem volt hogy 2 hetet is késett. Ha ideges vagy, akor is késhet.
8/9 anonim válasza:
Az óvszer azért véd 99 százalékban mert a maradék egyben kiszakad. Azért nem kell hülyeségekkel idegesiteni a kérdezőt.Ha nem szakadt ki,nem fojt beléd,akkor nem vagy terhes.
9/9 anonim válasza:
olyan nincs,hogy kicsit kiszakad. ha kiszakad,akkor az nagy lyukat ejt a gumin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!