Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durex Ultra Thin?
Figyelt kérdés
Eddig ezt használtam, mert ebben éreztem rendesen, bár tudom h nem a legbiztonságosabb, de még nemvolt baj, nektek mi a véleményetek erről, csak mert kapott pár negativ jelzöt is, de kivácsni vok még több ember véleményére. 16/f2013. jan. 7. 20:56
1/8 anonim válasza:
Az Elite az nem vékonyabb? Azzal nem volt gondom.
2/8 A kérdező kommentje:
Aztis porbáltam, jovolt de valamiért szerencsétlenkedtem vele, felhuzásnál, de nemvolt vékonyabb max hasonlo. Legelöször azt probáltam amugy.
2013. jan. 7. 21:03
3/8 anonim válasza:
Hmmm, akkor lehet én is kipróbálom az ultrát. És a Real Feel? Valaki szerint az a legjobb, de még nem próbáltam.
4/8 anonim válasza:
Én kellemesen csalódtam ebben a típusban :)Nekem nagyon bejött.
6/8 anonim válasza:
Haveromnak ettől lett gyereke.
(komoly)
7/8 anonim válasza:
Az elit jobb, mert síkosabb, de ugyanolyan az anyaga.
8/8 anonim válasza:
EMBEREK!!! OLYAT HOL LEHET KAPNI?? ELHASZNÁLTUK ANYÁMÉKÉT ÉS NEM TUDJUK HOL LEHET KAPNI!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!