Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esély terhességre? (rendszeres...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esély terhességre? (rendszeresen szedek tabit, de. )

Figyelt kérdés

1,5 éve rendszeresen szedek fogamzásgátlót

utoljára 1 hete voltam együtt a párommal, de nem élvezett belém

utoljára kb 4 hete élvezett belém

az utóbbi 2 hétben enyhe hasi fájdalmat, néha egy-egy szurkálást érzek

tegnap este csináltam egy tesztet, ami negatív lett

szerintetek mennyi esély van rá h terhes vagyok? van rá egyáltalán?

(csak jövő héten megyek nőgyógyászhoz)

2013. jan. 7. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Rád is vonatkozik amit pár kérdéssel ezelőtti kolleginádnak írtam: miért kell rögtön terhességre gondolni? Főleg ha tabit szedsz. Ezer más bajod lehet, menj orvoshoz.
2013. jan. 7. 09:47
 2/8 A kérdező kommentje:

igen, persze, megyek is, de csak jövő héten rendel

addig meg gondoltam megkérdezem itt

azért gondolok arra, mert nem szeretnék még babát...majd csak 2-3 év múlva lesz tervben (én egyetemista vagyok, párom is csak 2 éve dolgozik)

én petefészek-gyulladásra is gondolnék, mert fél éve volt azom és kezelést is kaptam rá, lehet h visszajött, esetleg el sem múlt teljesen...

engem az érdekelne, h aki volt hasonló helyzetben, vagy belegondol kicsit a helyzetembe, az gondolna-e arra h ez esetleg terhesség :)

2013. jan. 7. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a rendszeres tablettaszedés alatt azt érted, hogy egy nap sem maradt ki, nem volt extrém hasmenésed, nem hánytál, akkor 99%, hogy nem vagy terhes.
2013. jan. 7. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább felfázás, vagy petefészek-gyulladás, ahogy te írtad. Nem hiszem, hogy terhes lennél, főleg, hogy negatív lett a teszt és ennyi idő után már kimutatná. De ha gondolod, végezz el addig még egy tesztet.
2013. jan. 7. 09:55
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 7. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező: nem muszáj ám a nőgyógyászra várni. Körzeti orvoshoz el, az majd csináltat egy vizelet vér+vizsgálatot és kész.
2013. jan. 7. 10:04
 7/8 A kérdező kommentje:
de sztem ez nőgyógyászati eredetű probléma, és petefészek-gyulladásra/terhességre gondolok, akkor egyből a nőgyógyászhoz megyek inkább, mert a háziorvos úgyis oda küldene tovább
2013. jan. 7. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:

"de sztem ez nőgyógyászati eredetű probléma"

Orvos-e vagy? Persze tippelni azt lehet, szerintem vesekő. Vagy nem. Esetleg hólyaghurut. Vagy nem. Az is lehet, hogy bélfekély. Vagy nem. Lényeg, hogy a körzeti orvos pont azért van, hogy ezt eldöntse. Mi veszíteni valód van? Egy vér-vizelet tesztbe nem szokás belehalni.

2013. jan. 7. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!