Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esély terhességre? (rendszeresen szedek tabit, de. )
1,5 éve rendszeresen szedek fogamzásgátlót
utoljára 1 hete voltam együtt a párommal, de nem élvezett belém
utoljára kb 4 hete élvezett belém
az utóbbi 2 hétben enyhe hasi fájdalmat, néha egy-egy szurkálást érzek
tegnap este csináltam egy tesztet, ami negatív lett
szerintetek mennyi esély van rá h terhes vagyok? van rá egyáltalán?
(csak jövő héten megyek nőgyógyászhoz)
igen, persze, megyek is, de csak jövő héten rendel
addig meg gondoltam megkérdezem itt
azért gondolok arra, mert nem szeretnék még babát...majd csak 2-3 év múlva lesz tervben (én egyetemista vagyok, párom is csak 2 éve dolgozik)
én petefészek-gyulladásra is gondolnék, mert fél éve volt azom és kezelést is kaptam rá, lehet h visszajött, esetleg el sem múlt teljesen...
engem az érdekelne, h aki volt hasonló helyzetben, vagy belegondol kicsit a helyzetembe, az gondolna-e arra h ez esetleg terhesség :)
"de sztem ez nőgyógyászati eredetű probléma"
Orvos-e vagy? Persze tippelni azt lehet, szerintem vesekő. Vagy nem. Esetleg hólyaghurut. Vagy nem. Az is lehet, hogy bélfekély. Vagy nem. Lényeg, hogy a körzeti orvos pont azért van, hogy ezt eldöntse. Mi veszíteni valód van? Egy vér-vizelet tesztbe nem szokás belehalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!