Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minerva gyógyszer, most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minerva gyógyszer, most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Először Cypromixet szedtem a pattanásos bőröm miatt , abbahagytam, 1 hónapot vártam most fog majd megjönni hétvégén, az orvoson MINERVÁT írt fel.Azért hagytam abba a cypromixet mert hányingerem volt tőle, sokszor rosszul voltam, ezt mondtam is z orvosomnak. A neten azt olvastam ahogy a MINERVA is hasonló gyógyszer mint a Diane 35 és a Cypromix aminek szinte csak a neve más csak párszáz forint különbség van közte. Az orvosom azt mondta hogy a menstruációm 5. napján kezdjem el szedni és 1 hónapig nem véd. A tájékoztatón viszont az van hogy 7 napig kiegészítő módszert kell alkalmazni. Akkor most hogy is van ez? Elkezdhetem akár az első napon is vagy hallgassak az orvosomra? Elötte 1 hónap gyógyszermentes volt... És akkor most 1 hónapig nem véd vagy csak 7 napig ??
2013. jan. 2. 18:20
 1/3 anonim válasza:
Szia, kezdd el szedni, a menstruációd 5. napján, és 10 napig védekezz mással is, mert elv 7 napig nem véd teljesen, de 10 nap a tuti, utána jó lesz. Én is ezt szedem, így csináltam az elején, és lám terhes sem vagyok
2013. jan. 3. 13:42
 2/3 A kérdező kommentje:
De miért az 5. en ? :/ a tájékoztatóba nem az van írva hogy csak akkor lehet...nem értem :/
2013. jan. 4. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedem nekem az orvosom nem mondta h az 5. napon nekem azt mondta az első menses napjától szedjem és 7 nap után már véd és az a 7 nap ugye még a mense napja szóval nem használtam mást mert nem voltam együtt abban az egy hétben a párommal. Teljesen hatátos a gyógyszer így is...nem értem neked miért mondta h az 5. napon.....ésh nem véd 1 hónapig.....
2013. ápr. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!