Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mirabella fogamzásgtlóval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirabella fogamzásgtlóval kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 17:59
 1/5 anonim válasza:
Ezzel a fogamzásgátlóval kapcsolatban nem bővelkedik az oldal válaszokkal úgy látom, pedig nekem is lett/ lenne rá szükségem...én most kezdtem el szedni...ma veszem be a 10. szemet, én az ötödik napon kezdtem mert a nőgyógyász azt mondta és elvileg 10 nap után véd...szval igazából egyenlőre nincs semmi extra hatása...szerencsére mellékhatása se...sőt lehet hogy beképzelem de amúgy elég zsíros a bőröm és mitesszeres...nem annyira durván de engem zavar...és mintha egyre szebb lenne a bőröm...egyébként elvileg azért jó 5. napon kezdeni mert akkor nemigen van pecsételés, szerencsére nálam se volt eddig, úgyhogy csak nem lesz..szóval szerintem egy jó tablettának ígérkezik...remélem neked is beválik...ja és az ára se vészes...én 5500-ért vettem
2013. jan. 3. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:

hát igen, sajna anno én sem találtam róla semmit, mintha nem is létezne a bogyó.

Nekem jövőhét pénteken lesz a második szünetem (2. hónapja szedem), eddig semmiféle mellékhatása nincs.

Az ára nekem kicsit borsós (6200-ért vettem 3 hónapra, viszont lehet, h csak ott volt drága, majd máshol is megnézem).

Én az első levél 10-12. napjánál pecsételtem, de azóta (hála az égnek) semmi mellékhatás.

2013. jan. 3. 18:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)

Azért írtam ki én is a kérdést, mert nem igazán találtam róla semmit.

Ma megpróbálom ismét beszerezni, mert tegnap 3 nagy beVásásrlóközpontban voltam és rendelni sem akartak. :D Mást akartak rám sózni, ugyanilyen hatóanyaggal, de nem hagytam. :)

Megkérdezhetem hogy milyen hormontartalmút szedtek?

2013. jan. 4. 09:14
 4/5 anonim válasza:
sziaa...igen...amikor felírták nekem, és elősször beírtam a google-ba konkrétan alig jött ki valami, még csak kép se volt róla, na mondom mit írt fel ez az orvos, mintha tényleg nem is létezne...egyébként amikor én váltottam ki akkor nem volt a gyógyzsertárban de mondták hogy még aznap 4 óra után megérkezik, egyébként a hatóanyag: 75 mikrogramm gesztodén, 30 mikrogramm etinil-ösztradiol
2013. jan. 4. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is sikerült ma rendelés útján beszerezni. :D 5820 Ft volt és nekem is 75/30 mikrogramm hatóanyagú. Bár a patikán próbáltak rám sózni mást, de nem hagytam. :)
2013. jan. 4. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!